Εννιάχρονη οδήγησε 16 χλμ. με την 4χρονη αδερφή της “για να κολυμπήσουν στον ωκεανό”

Εννιάχρονη οδήγησε 16 χλμ. με την 4χρονη αδερφή της “για να κολυμπήσουν στον ωκεανό”
Caption, Twitter / @WVCPD

Η 9χρονη οδήγησε το αυτοκίνητο για περίπου 16 χλμ. σε δύο αυτοκινητόδρομους ταχείας κυκλοφορίας. Χτύπησε ωστόσο ένα ΙΧ και στη συνέχεια συγκρούστηκε μετωπικά με μια νταλίκα.

Οι αστυνομικοί του Γουέστ Βάλεϊ Σίτι στη Γιούτα δεν πίστευαν στα μάτια τους με το θέαμα που αντίκρυσαν, όταν μετέβησαν στο σημείο όπου σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση μεταξύ ενός ΙΧ και μιας νταλίκας. Και αυτό γιατί οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένα… 9χρονο κορίτσι και συνοδηγός η 4χρονη αδελφή της.

Τα ανήλικα κορίτσια είπαν στους αξιωματικούς ότι ξύπνησαν στις 3 τα ξημερώματα και πήραν κρυφά το αυτοκίνητο των γονιών τους – ένα μπορντό Chevy Malibu – γιατί ήθελαν να πάνε στην Καλιφόρνια και να κολυμπήσουν στον ωκεανό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ταξίδι για να φτάσουν στην Καλιφόρνια και να κάνουν τη… βουτιά τους στον Ειρηνικό εκτιμάται ότι χρειάζεται περίπου 10 ώρες οδήγησης.

Η 9χρονη οδήγησε το αυτοκίνητο για περίπου 16 χλμ. σε δύο αυτοκινητόδρομους ταχείας κυκλοφορίας. Χτύπησε ωστόσο ένα ΙΧ και στη συνέχεια συγκρούστηκε μετωπικά με την νταλίκα. Οι δυο αδελφές φορούσαν τη ζώνη ασφαλείας και δεν τραυματίστηκαν κατά τα τροχαία ατυχήματα.

Ο οδηγός της νταλίκας – ο οποίος επίσης δεν τραυματίστηκε – κάλεσε τις αρχές. Σε βίντεο που δημοσιοποίησε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter η αστυνομική διεύθυνση του Γουέστ Βάλεϊ Σίτι, εμφανίζονται οι αστυνομικοί να προσεγγίζουν το αμάξι που οδηγούσε η ανήλικη. Στο μαγνητοσκοπημένο υλικό ακούγεται ένας αστυνομικός να λέει: «Είναι τρελό! Αυτή οδηγούσε;»

Οι γονείς των κοριτσιών δεν είχαν αντιληφθεί ότι τα παιδιά τους έλειπαν από το σπίτι έως ότου τους ξύπνησε η αστυνομία και τους ενημέρωσε για το ατύχημα. «Οι γονείς τρομοκρατήθηκαν και σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν τι συνέβη» δήλωσε ο επιθεωρητής Σκοτ Λιστ.

Πριν από έναν χρόνο είχε σημειωθεί ένα παρόμοιο περιστατικό στη Γιούτα, όταν ένα αγόρι πέντε ετών πήρε το οικογενειακό του αυτοκίνητο για να πάει να αγοράσει μια… Lamborghini. Στους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν ο 5χρονος είπε ότι αποφάσισε να φύγει από το σπίτι, επειδή η μητέρα του αρνήθηκε να του αγοράσει το πολυτελές αμάξι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα