Ερντογάν ανήμερα του Αττίλα: Δεν θα διστάσουμε να ξανακάνουμε στην Κύπρο ό,τι κάναμε πριν 45 χρόνια

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν AP

"Όσοι πιστεύουν ότι ο πλούτος του νησιού της Κύπρου και της περιοχής ανήκει μόνο σε αυτούς, θα αντιμετωπίσουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων" σημείωσε ο Ερντογάν δίνοντας σήμα για συνέχιση των προκλητικών ενεργειών της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο.

"Ο τουρκικός στρατός δεν θα διστάσει ποτέ να κάνει το ίδιο βήμα που έκανε πριν από 45 χρόνια, αν χρειαστεί για την ασφάλεια των Τουρκοκυπρίων", δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο μήνυμά του για τα 45 χρόνια από την τουρκική εισβολή κλιμακώνοντας έτσι περαιτέρω την ένταση που έχει δημιουργηθεί με τις δραστηριότητες της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο και την Κυπριακή ΑΟΖ.

«Όσοι πιστεύουν ότι ο πλούτος του νησιού της Κύπρου ανήκει μόνο σε αυτούς, θα αντιμετωπίσουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων», υπογράμμισε ο Τούρκος πρόεδρος, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

ADVERTISING

«Όσοι ονειρεύονται να αλλάξουν το γεγονός ότι οι Τουρκοκύπριοι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του τουρκικού έθνους, θα συνειδητοποιήσουν σύντομα ότι η προσπάθειά τους είναι μάταιη», πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρκία, Κύπρος, Ερντογάν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κύπρος: Το χρονικό της τουρκικής εισβολής 45 χρόνια μετά

Κύπρος: Τουρκικά F-16 "γιόρτασαν" την εισβολή του "Αττίλα" πετώντας πάνω από τη Κερύνεια

Μητσοτάκης: Δεν ξεχνάμε την Κύπρο και τα θύματα του κυπριακού ελληνισμού

Τσίπρας: Δεν ξεχνάμε την εισβολή στην Κύπρο

SHARE:

24Media Network