Έβγαλαν μεθυσμένες Pussy Riot από πτήση

Έβγαλαν μεθυσμένες Pussy Riot από πτήση

Δύο μέλη των Pussy Riot εκδιώχθηκαν από αεροπλάνο επειδή ήταν σε κατάσταση μέθης. Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας, τα δύο μέλη του συγκροτήματος επρόκειτο να αναχωρήσουν το απόγευμα της Τρίτης για το Μιλάνο.

Δύο από τα μέλη του ρωσικού πανκ συγκροτήματος Pussy Riot, η Μαρία Αλέχινα και ο Κίριλ Μασέκα, υποχρεώθηκαν να αποβιβαστούν από ένα αεροσκάφος, στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, επειδή βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τις ισπανικές αρχές.

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας, τα δύο μέλη του συγκροτήματος επρόκειτο να αναχωρήσουν το απόγευμα της Τρίτης για το Μιλάνο, όμως "ήταν σε κατάσταση μέθης και ο πιλότος αποφάσισε να καλέσει την πολιτοφυλακή".

ADVERTISING

Οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να κατέβουν από το αεροπλάνο, κάτι που έκαναν χωρίς να προκαλέσουν προβλήματα, πρόσθεσε, διαβεβαιώνοντας ότι δεν συνελήφθησαν.

Τις τελευταίες ημέρες το συγκρότημα περιόδευσε σε πολλές ισπανικές πόλεις παρουσιάζοντας το σόου "Pussy Riot: Riot Days", μια μίξη μουσικής πανκ και ηλεκτρονικής, θεάτρου και ντοκιμαντέρ. Σήμερα πρόκειται να δώσουν μία παράσταση στο Μιλάνο.

Η γνωστότερη ίσως δράση των Pussy Riot χρονολογείται από τον Φεβρουάριο του 2012, όταν τραγούδησαν μια "πανκ προσευχή" εναντίον του Βλαντίμιρ Πούτιν μέσα σε έναν καθεδρικό ναό στη Μόσχα. Η Μαρία Αλέχινα και άλλα δύο μέλη του συγκροτήματος καταδικάστηκαν το 2012 σε δύο χρόνια καταναγκαστικά έργα για "χουλιγκανισμό υποκινούμενο από θρησκευτικό μίσος". Η Εκατερίνα Σαμούτσεβιτς αποφυλακίστηκε γρήγορα, τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, όμως η Αλέχινα και η Ναντέζντα Τολοκονίκοβα εξέτισαν 22 μήνες από την ποινή.

Πέρσι η Ρωσία καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για "πολλαπλές παραβιάσεις" στην υπόθεση των Pussy Riot.

SHARE:

24Media Network