Φρίκη σε ζωολογικό κήπο: Αρκούδες σκότωσαν εργαζόμενο μπροστά στα μάτια επισκεπτών

Φρίκη σε ζωολογικό κήπο: Αρκούδες σκότωσαν εργαζόμενο μπροστά στα μάτια επισκεπτών
Οι αρκούδες λίγο μετά την επίθεση στον εργαζόμενο

Επισκέπτες του ζωολογικού κήπου της Σανγκάης, που επέβαιναν σε λεωφορείο, είδαν έντρομοι αρκούδες να σκοτώνουν τον εργαζόμενο.

Θανάσιμη επίθεση από αρκούδες μπροστά στα μάτια τουριστών, δέχτηκε ένας εργαζόμενος σε ζωολογικό κήπο της Κίνας, με το θέμα να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στη χώρα.

Το τραγικό γεγονός συνέβη το Σάββατο (17/10) στον ζωολογικό κήπο της Σανγκάης. Τουρίστες που επέβαιναν σε λεωφορείο στην “περιοχή των άγριων θηρίων” του κήπου, είδαν έντρομοι αρκούδες να σκοτώνουν τον άτυχο άνδρα. Σε βίντεο μάλιστα που αναρτήθηκε στα social media, ακούγονται να φωνάζουν μέσα από το λεωφορείο την ώρα που αρκετές αρκούδες είναι συγκεντρωμένες σε ένα σημείο. “Υπάρχει κάποιος εκεί” λέει ένας ενώ κάποιος άλλος ρωτάει “τι συμβαίνει”.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για περιοχή που είναι προσβάσιμη στους επισκέπτες μόνο με λεωφορείο και εκεί τα ζώα περιφέρονται ελεύθερα.

Ο ζωολογικός κήπος σε ανακοίνωση που εξέδωσε, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εργαζομένου, δήλωσε ότι “είναι πολύ στενοχωρημένος που συνέβη μια τέτοια τραγωδία”, και πρόσθεσε ότι “ζήτησε συγγνώμη από τους τουρίστες για οποιαδήποτε αναστάτωση”.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Η επιχείρηση επεσήμανε ότι εξετάζει το συμβάν και δεσμεύτηκε ότι θα βελτιώσει τη διαχείριση της ασφάλειάς της. Η συγκεκριμένη περιοχή έκλεισε προσωρινά, ο ζωολογικός κήπος επέστρεψε τα εισιτήρια στους επισκέπτες και “ενίσχυσε τις λειτουργίες ασφαλείας”.

Το θέμα πήρε διαστάσεις στα social media με ορισμένους να ισχυρίζονται ότι οι αρκούδες έκαναν όπως θα έκαναν τα άγρια ​​ζώα, προτείνοντας ως μόνη λύση για την εξάλειψη τέτοιων γεγονότων  να “απλά να κλείσουμε τους ζωολογικούς κήπους … να αφήσουμε τα ζώα ελεύθερα”.

Άλλοι καταδίκασαν την έλλειψη μέτρων ασφαλείας του ζωολογικού κήπου και εξέφρασαν τη συμπάθειά τους στους τουρίστες που είδαν το ατύχημα, λέγοντας ότι θα είναι «βαθιά τραυματισμένοι».

Είναι σπάνιο για τους εργαζόμενους σε ζωολογικούς κήπους στην Κίνα να χάνουν τη ζωή τους από ζώα, αλλά οι επιθέσεις δεν είναι εντελώς ασυνήθιστες – αν και στις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις, τα ατυχήματα φέρονται να προκαλούνται από τους ίδιους τους επισκέπτες.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα