Φρικτό δυστύχημα σε χιονοδρομικό: Σκιέρ μπλέχτηκε σε λιφτ και πνίγηκε

Φρικτό δυστύχημα σε χιονοδρομικό: Σκιέρ μπλέχτηκε σε λιφτ και πνίγηκε
Λιφτ σε χιονοδρομικό κέντρο (ΦΩΤΟ Αρχείου) Pixabay

Ο 46χρονος σκιέρ γλίστρησε μέσα από το κάθισμά του στο λιφτ και το μπουφάν του πιάστηκε στην καρέκλα, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας σκιέρ σε χιονοδρομικό στο Κολοράντο των ΗΠΑ. Ο 46χρονος Τζέισον Βάρνις που βρισκόταν στο Vail Mountain για να εξασκήσει το χόμπι του το σκι, αποφάσισε να πάρει ένα λιφτ για να προσεγγίσει μία πίστα.

Ωστόσο, ο άνδρας υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε από το λιφτ και το μπουφάν του πιάστηκε από τον μηχανισμό με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Αρκετοί μάρτυρες υποστηρίζουν πως ο άνδρας έπεσε επειδή το κάθισμα βρισκόταν σε κάθετη και όχι ρε οριζόντια θέση όπως θα έπρεπε. Εκείνος δεν το παρατήρησε και, επιχειρώντας να καθίσει, έπεσε μέσα από την τρύπα και κρεμάστηκε.

“Συνεχίζουμε τις έρευνες για να διαπιστώσουμε τις ακριβείς συνθήκες”, δήλωσε η ιατροδικαστής Κάρα Μπέτις σε τοπική εφημερίδα.

“Σύμφωνα με την αρχική μας αναφορά, ο άνδρας γλίστρησε μέσα από το κάθισμά του και το μπουφάν του πιάστηκε στην καρέκλα. Το παλτό τυλίχτηκε γύρω από το κεφάλι και τον λαιμό του με αποτέλεσμα να πλήξει τον αεραγωγό του”, συμπλήρωσε.

“Το Vail Mountain και όλη η οικογένεια των Vail Resorts εκφράζει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του εκλιπόντος”, δήλωσε ο διευθυντής του θερέτρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα