Φρικτό έγκλημα στις ΗΠΑ: Ανήλικος δολοφόνησε τετραμελή οικογένεια

Φρικτό έγκλημα στις ΗΠΑ: Ανήλικος δολοφόνησε τετραμελή οικογένεια
Αστυνομία στη Δυτική Βιρτζίνια AP

Ο ανήλικος δράστης σκότωσε με όπλο δύο παιδιά ηλικίας 3 και 12 ετών και τους γονείς τους, μέσα στο σπίτι τους. Άγνωστα τα κίνητρά του και η σχέση του με τα θύματα.

Για τη δολοφονία μιας τετραμελούς οικογένειας, δύο μικρών παιδιών και των γονιών τους μέσα στο σπίτι τους, κατηγορείται ένας ανήλικος στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Το ζευγάρι και τα δύο αγόρια τους, ηλικίας 3 και 12 ετών, βρέθηκαν νεκρά με τραύματα από όπλο το πρωί της Κυριακής (13/12), όπως αναφέρει το WV Metro News.

Το φρικτό έγκλημα αποκαλύφτηκε όταν συγγενής της οικογένειας πήγε στο σπίτι για να δει αν όλα είναι καλά, καθώς είχε μέρες να τους δει. Όταν έφτασε βρήκε την πόρτα του σπιτιού ξεκλείδωτη και μέσα τρία άτομα νεκρά, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων WSAZ. Οι αρχές που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν το τέταρτο θύμα.

Ο σερίφης δήλωσε ότι ένα πέμπτο μέλος της οικογένειας, ένα αγόρι στην εφηβεία, βρέθηκε καλά στην υγεία του, μακριά από τη σκηνή του εγκλήματος.

Ο ανήλικος, που φέρεται να είναι ο δράστης, δεν είναι σαφές αν είχε σχέση με τα θύματα ενώ άγνωστο παραμένει και το κίνητρό του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα