Γαλλία: Άνδρας έκανε 27.000 κλήσεις στην αστυνομία μέσα σε 1,5 μήνα

Γαλλία: Άνδρας έκανε 27.000 κλήσεις στην αστυνομία μέσα σε 1,5 μήνα
Shutterstock

Ο 47χρονος, που συνελήφθη, τηλεφωνούσε σε διαφορετικές υπηρεσίες της αστυνομίας και παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες υπαλλήλους.

Ένας άνδρας 47 ετών συνελήφθη κοντά στη Λιόν, στην κεντροανατολική Γαλλία, καθώς υπάρχουν υποψίες σε βάρος του ότι παρενοχλούσε μέλη της αστυνομίας και της χωροφυλακής, ιδίως γυναίκες, κάνοντας 27.000 τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ Απριλίου και Μαΐου, έγινε γνωστό την Παρασκευή (21/05) από την αστυνομία.

«Είναι πολύ δυσμενώς γνωστό» στη δικαιοσύνη «για ανάλογες πράξεις», αυτό το άτομο που εντοπίστηκε σε ένα ξενοδοχείο στα περίχωρα της Λιόν, όπου και συνελήφθη την Τετάρτη το πρωί.

Στο διάστημα μεταξύ 7ης Απριλίου και 18ης Μαΐου, ο άνδρας τηλεφώνησε σε 14 υπηρεσίες της αστυνομίας και της χωροφυλακής στη χώρα, κάνοντας «σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου σε γυναίκες υπαλλήλους, υβρίζοντάς τις σε ορισμένες περιπτώσεις». Τριάντα τέσσερα θύματα έχουν καταγραφεί σε αυτήν την υπόθεση.

Αναγνωρίζοντας τις πράξεις του, χωρίς, όμως, να μπορεί να τις εξηγήσει, ο 47χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα της Λιόν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα