Γαλλικά ΜΜΕ: Ανησυχία ότι ο Μακρόν πάσχει από κατάθλιψη – “Είναι ψυχικά εξαντλημένος”

Γαλλικά ΜΜΕ: Ανησυχία ότι ο Μακρόν πάσχει από κατάθλιψη – “Είναι ψυχικά εξαντλημένος”
Ο Εμανουέλ Μακρόν AP Photo/Martin Meissner

Τα γαλλικά μέσα κάνουν λόγο για έναν "μπλοκαρισμένο" Μακρόν, τονίζοντας πως ο πρόεδρος της Γαλλίας βιώνει μια "μετεκλογική κατάθλιψη".

Η απώλεια της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας φέρεται να επηρέασε την ψυχολογία του Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος δείχνει ψυχικά εξαντλημένος και σε κατάθλιψη, όπως αναφέρει η εφημερίδα Le Monde.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γάλλος πρόεδρος ακούστηκε να αναστενάζει μπροστά σε συνεργάτες του, λέγοντας πως “είμαστε όλοι κουρασμένοι”, μετά από τη μακρά και σκληρή προεκλογική εκστρατεία.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο κύκλος του τον περιγράφει ως “ζαλισμένο”, “μπλοκαρισμένο” και “απόντα”.

Μπορεί ο Μακρόν να επανεξελέγη πρόεδρος της χώρας τον Απρίλιο, ωστόσο η πολιτική σκηνή της Γαλλίας βρίσκεται σε τεντωμένο σκηνή και ο ίδιος μοιάζει εγκλωβισμένος.

Ο Μακρόν, αν και βγήκε πρώτος στις βουλευτικές εκλογές, είδε μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων του να στρέφονται προς την Λεπέν και την αριστερή συμμαχία Nupes.

Η γαλλική εφημερίδα Le Point ανέφερε ότι ο Μακρόν έχασε την “ενέργειά του, το νεύρο του και τη διαύγειά του”, υποστηρίζοντας ότι έχει “μετεκλογική κατάθλιψη”.

Από την άλλη, η αριστερή γαλλική εφημερίδα L’Obs έγραψε: “Ο Δίας γονάτισε”, αναφερόμενη στο αγαπημένο ψευδώνυμο του Μακρόν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version