Γάζα: Νέα χτυπήματα του Ισραήλ εναντίον Παλαιστινίων

Χτυπήματα εναντίον Παλαιστινίων
Χτυπήματα εναντίον Παλαιστινίων AP

Αν και χθες είχε τεθεί σε ισχύ συμφωνία για κατάπαυση πυρός το Ισραήλ εξαπάλυσε νέα επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας επικαλούμενο εκτόξευση ρουκετών από την άλλη πλευρά.

Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ πλήττουν εκ νέου σήμερα θέσεις της οργάνωσης Ισλαμικός Τζιχάντ στη Λωρίδα της Γάζας, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την εύθραυστη εκεχειρία που τέθηκε σε εφαρμογή χθες Πέμπτη στον παλαιστινιακό θύλακα, γνωστοποίησε το επιτελείο.

Ο ισραηλινός στρατός «πλήττει αυτή τη στιγμή στόχους της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικός Τζιχάντ στη Λωρίδα της Γάζας», αναφέρει ανακοίνωση εκπροσώπου του που δημοσιοποιήθηκε μέσω των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης Whatsapp και Twitter.

ADVERTISING

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι βομβαρδισμοί ακολούθησαν την «εκτόξευση ρουκετών από τη Γάζα εναντίον ισραηλινών αμάχων αδιακρίτως».

Πάνω από 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ισραηλινά πλήγματα μέσα σε ένα σαρανταοκτάωρο πριν τεθεί σε εφαρμογή η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, η οποία κλείστηκε με τη μεσολάβηση της Αιγύπτου, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες Πέμπτη.

Πηγή: 

ΑΠΕ ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ισραήλ, Παλαιστίνη
SHARE:

24Media Network