Γερμανία: Πέθανε τέσσερα χρόνια αφότου τον δηλητηρίασε συνάδελφός του

Γερμανία: Πέθανε τέσσερα χρόνια αφότου τον δηλητηρίασε συνάδελφός του
Κρεβάτι νοσοκομείου Pixabay.com

Ένας συνάδελφος του έριξε υδράργυρο στο σάντουιτς με αποτέλεσμα να μείνει σε κόμμα για 4 χρόνια. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε την Πέμπτη.

Ένας άντρας στη Γερμανία πέθανε, ύστερα από 4 χρόνια που βρισκόταν σε κόμμα, καθώς δηλητηριάστηκε από έναν συνάδελφο στη δουλειά.

Όπως μεταδίδει το γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων dpa , το κρατικό δικαστήριο του Bielefeld επιβεβαίωσε τον θάνατο του θύματος.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο 57χρονος άντρας, που κατονομάστηκε ως “Klaus O” για λόγους προστασίας της ιδιωτικότητας, καταδικάστηκε σε ισόβια ποινή τον περασμένο Μάρτιο, αφού το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για απόπειρα δολοφονίας.

Ο Klaus O, ο οποίος μάλιστα άσκησε έφεση εναντίον της ετυμηγορίας, δηλητηρίαζε το φαγητό των συναδέλφων του με υδράργυρο και άλλες ουσίες για αρκετά χρόνια, αφήνοντας έτσι τον έναν άντρα σε κόμμα αλλά και άλλους δύο με σοβαρή νεφρική ανεπάρκεια.

Συνελήφθη τον Μάιο του 2018, όταν βρέθηκε βίντεο – αποδεικτικό στοιχείο, που τον έδειχνε να ρίχνει μια σκόνη στο σάντουιτς του συναδέλφού του. Εκείνη την ώρα βρίσκονταν και οι δύο στο χώρο εργασίας τους, στην πόλη της Γερμανίας Schloß Holte-Stukenbrock.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα