Γιατρός Μπερλουσκόνι: “Η αναπνοή του δεν υποστηρίζεται μηχανικά”

Γιατρός Μπερλουσκόνι: “Η αναπνοή του δεν υποστηρίζεται μηχανικά”
Σίλβιο Μπερλουσκόνι AP

"Αποφασίσθηκε η εισαγωγή του στο νοσοκομείο λόγω της ηλικίας του και των υποκείμενων νοσημάτων", τόνισε ο προσωπικός γιατρός του "Καβαλιέρε".

Ο προσωπικός γιατρός του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Αλμπέρτο Τζανγκρίλο, κατά τη διάρκεια σύντομης συνέντευξης τύπου, αναφέρθηκε στην κατάσταση του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος είναι θετικός στον κορονοϊό και το βράδυ της Πέμπτης εισήχθη στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.

“Η αναπνοή του ασθενή δεν υποστηρίζεται μηχανικά και δεν βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Αποφασίσθηκε η εισαγωγή του στο νοσοκομείο λόγω της ηλικίας του και των υποκείμενων νοσημάτων”, τόνισε ο Τζανγκρίλο. Επιβεβαίωσε ότι διαγνώσθηκε πνευμονία σε αρχικό στάδιο και πρόσθεσε ότι η ιατρική ομάδα παρακολουθεί την κατάσταση του Ιταλού επιχειρηματία και πολιτικού, η οποία, στην παρούσα φάση, δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία.

Ο Αλμπέρτο Τζανγκρίλο υπογράμμισε ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα μείνει για κάποιες ημέρες στο Σαν Ραφαέλε και παραδέχθηκε ότι κοπίασε αρκετά για να καταφέρει να τον πείσει ότι ήταν ανάγκη να εισαχθεί στο νοσοκομείο. “Η διάθεσή του, φυσικά, δεν είναι από τις καλύτερες, αλλά ούτε και η δική μου”, ολοκλήρωσε ο προσωπικός γιατρός του “Καβαλιέρε”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα