Γονείς θα πληρώσουν αποζημίωση στον 42χρονο γιο τους – Του πέταξαν συλλογή πορνό 25.000 δολαρίων

Γονείς θα πληρώσουν αποζημίωση στον 42χρονο γιο τους – Του πέταξαν συλλογή πορνό 25.000 δολαρίων
shutterstock

Δώδεκα κούτες με ταινίες και περιοδικά πορνογραφικού περιεχομένου, πέταξαν οι γονείς ενός άνδρα στις ΗΠΑ και βρέθηκαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Τη δικαστική μάχη με τους γονείς τους, οι οποίοι τόλμησαν να πετάξουν μια πορνογραφική συλλογή που κατείχε και η οποία φέρεται να άξιζε 25.000 δολάρια, κέρδισε ένας 42χρονος από το Μίσιγκαν.

Ο David Werking μετακόμισε στο σπίτι των γονιών του το 2016 μετά το διαζύγιό του. Στη συνέχεια άλλαξε σπίτι και όταν άρχισε να ξεπακετάρει τα πράγματά του συνειδητοποίησε ότι έλειπαν 12 κούτες με ταινίες και περιοδικά πορνογραφικού περιεχομένου.

Οι γονείς του ομολόγησαν ότι τα πέταξαν και τον Απρίλιο του 2019 ο 42χρονος αποφάσισε να τους μηνύσει, με την υπόθεση να φτάνει στο δικαστήριο. Σύμφωνα με την απόφαση, ο 42χρονος, η μητέρα του και ο πατέρας του έχουν προθεσμία μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου για να υποβάλουν τις προτάσεις τους για το ύψος της αποζημίωσης. Η συλλογή του, όπως αναφέρει το Detroit Free Press, περιλαμβάνει 1.605 τίτλους πορνογραφικών DVD και βιντεοκασετών και τουλάχιστον 50 sex toys και σχετικά αντικείμενα.

“Ζητήσαμε από το δικαστήριο να επιδικαστεί η ζημία στο τριπλάσιο, κάτι που πιστεύουμε ότι δικαιολογείται από την καταστροφή των περιουσιακών του στοιχείων. Ήταν μια συλλογή από αναντικατάστατα αντικείμενα”, δήλωσε ο δικηγόρος του 42χρονου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα