Η Άνιστον ποζάρει στο πλευρό της Κοξ και το φωνάζει: “Φορέστε την αναθεματισμένη μάσκα”

Η Άνιστον ποζάρει στο πλευρό της Κοξ και το φωνάζει: “Φορέστε την αναθεματισμένη μάσκα”

Η Τζένιφερ Άνιστον ανέβασε δύο φωτογραφίες μέσω των οποίων θέλησε να τονίσει την επικινδυνότητα του κορονοϊού και να επιστήσει την προσοχή του κόσμου.

Η Τζένιφερ Άνιστον έχει δείξει την ευαισθητοποίησή της γύρω από την πανδημία του κορονοϊού, προσπαθώντας κατά συχνά-πυκνά να εφιστά στην προσοχή του κόσμου, ζητώντας του να λαμβάνει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα.

Αυτό έκανε με νέες αναρτήσεις στο Instagram, χρησιμοποιώντας μάλιστα και διαφορετικούς επικοινωνιακούς τρόπους για να επηρεάσει τη συνείδηση όσων την ακολουθούν.

Ο ένας, ήταν νοσταλγικός. Μαζί με την Κόρτνεϊ Κοξ, δηλαδή τη “Μόνικα” από τα “Φιλαράκια“, πόζαραν με μάσκα, με την Άνιστον να γράφει στο σχετικό story: “Φορέστε την αναθεματισμένη μάσκα”.

Ο άλλος τρόπος ήταν κάπως… σοκαριστικός. Συγκεκριμένα, η “Ρέιτσελ” της ιστορικής κωμικής σειράς, ανέβασε μία φωτογραφία από έναν φίλο της διασωληνωμένο που δίνει μάχη με τον κορονοϊού, θέλοντας έτσι να ταρακουνήσει προφανώς όσους τη δουν ώστε να πάρουν στα σοβαρά τον ιό: “Αυτός είναι ο φίλος μας ο Κέβιν. Ήταν απόλυτα υγιής, δεν είχε κανένα θέμα υγείας. Αυτός είναι ο κορονοϊός. Αυτό είναι αληθινό. Αν θέλετε να το ξεπεράσουμε, σας παρακαλώ να φοράτε μάσκα. Απλά σκεφτείτε αυτούς που έχουν ήδη υποφέρει αρκετά. Κάντε το για την οικογένειά σας και τον εαυτό ας. Υ.Γ: Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Απρίλιο. Ευχαριστώ τον θεό που κατάφερε να αναρρώσει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα