Η Disney τερμάτισε τη συνεργασία της με τον Τζόναθαν Μέιτζορς

Διαβάζεται σε 2'
Η Disney τερμάτισε τη συνεργασία της με τον Τζόναθαν Μέιτζορς
Jonathan Majors Richard Shotwell/Invision/AP

Ο ηθοποιός είχε κριθεί ένοχος για βιαιοπραγία κατά της πρώην συντρόφου του.

Η Disney απέσυρε τον Τζόναθαν Μέιτζορς από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στη Marvel ως Κανγκ ο Κατακτητής, λίγο μετά την καταδίκη του για επίθεση κατά της πρώην συντρόφου του, Γκρέις Τζαμπάρι, και παρενόχληση.

Η Marvel ετοίμαζε τον Μέιτζορς για να είναι ο επόμενος υπερκακός, αλλά τώρα η εταιρεία αλλάζει πορεία. Δεν είναι σαφές αν η Disney σκοπεύει να ξανακάνει κάστινγκ για τον ρόλο του Κανγκ ή αν θα αλλάξει πιο δραστικά την προγραμματισμένη ιστορία της.

Σημειώνεται ότι ο Αμερικανός ηθοποιός κρίθηκε ένοχος από δικαστήριο της Νέας Υόρκης για βιαιοπραγία εναντίον της πρώην συντρόφου του, σύμφωνα με την ετυμηγορία εξαμελούς σώματος ενόρκων ύστερα από ακροαματική διαδικασία που διήρκησε δύο εβδομάδες.

Η υπόθεση αποτέλεσε τροχοπέδη στην καριέρα του, αφού μέχρι πρότινος ο Μέιτζορς θεωρούνταν ένας από τους ανερχόμενους αστέρες των ταινιών με υπερήρωες της Marvel.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι ο Μέιτζορς επιτέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο στην τότε σύντροφό του, την Γκρέις Τζαμπάρι, αφήνοντάς την με ένα σπασμένο δάκτυλο, πρησμένο χέρι και ακουστικό τραύμα. Η Τζαμπάρι κατέθεσε ότι δέχθηκε βίαιη επίθεση όταν άρπαξε το τηλέφωνο του Μέιτζορς επειδή είδε μήνυμα από άλλη γυναίκα.

Περιέγραψε επίσης τη «βίαιη συμπεριφορά» του και άλλα περιστατικά «έκρηξης θυμού».

Η συνήγορος υπεράσπισης του 34χρονου ηθοποιού αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της Γκρέις Τζαμπάρι, υποστηρίζοντας ότι εκείνη επιτέθηκε στον Τζόναθαν Μέιτζορς μέσα στο αυτοκίνητο και τον κατηγόρησε ψευδώς για βιαιοπραγία αφότου χώρισαν. «Είστε εδώ για να τερματίσετε αυτόν τον εφιάλτη για τον Τζόναθαν Μέιτζορς», είπε η δικηγόρος Πρίγια Τσόντρι, χωρίς όμως να πείσει τους ενόρκους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα