Η Μαντόνα δείπνησε με το ζεύγος Νετανιάχου

default image

Η αμερικανίδα ‘βασίλισσα’ της ποπ Μαντόνα συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και τη σύζυγό του

Η αμερικανίδα ‘βασίλισσα’ της ποπ Μαντόνα συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και τη σύζυγό του στην κατοικία τους στην Ιερουσαλήμ, ανακοινώθηκε από την προεδρία της κυβέρνησης.

Η Μαντόνα και η Σάρα Νετανιάχου συμμετείχαν μάλιστα στην παραδοσιακή τελετή του Σαββάτου, από το απόγευμα της Παρασκευής, ανάβοντας τα παραδοσιακά κεριά και προσευχόμενες. Το δείπνο, που διήρκεσε δύο ώρες, εξελίχθηκε σε μία «θερμή ατμόσφαιρα», τονίζεται στο ανακοινωθέν.

Η Μαντόνα έδωσε δύο συναυλίες, οι οποίες συγκέντρωσαν συνολικά 100.000 θαυμαστές της, την Τρίτη και την Τετάρτη, σε πάρκο του Τελ Αβίβ. Την περασμένη Δευτέρα έγινε δεκτή από την ηγέτιδα της αντιπολίτευσης και πρώην ΥΠΕΞ Τζίπι Λίβνι και τον σύζυγό της σε γεύμα σε εστιατόριο.

Προσηλυτισμένη στην λατρεία της Κάββαλα, μυστικιστική τάση του εβραϊσμού με ιερό βιβλίο το Ζοχάρ (Λαμπρότητα), η Μαντόνα έλαβε το εβραϊκό όνομα Έστερ το 2004, έτος όπου είχε αποσυρθεί για λίγες ημέρες σε μυστικό ασκητήριο στο Ισραήλ.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα