Η Νάνσι Πελόσι… ξέχασε ποιος είναι ο Χουάν Γκουαϊδό

Η Νάνσι Πελόσι… ξέχασε ποιος είναι ο Χουάν Γκουαϊδό
Από τη συνέντευξη Τύπου της Νάνσι Πελόζι YouTube

Η αμήχανη στιγμή της Νάνσι Πελόσι, όταν ρωτήθηκε για την απουσία του Χουάν Γκουαϊδό από τη Σύνοδο Κορυφής των ΗΠΑ κι εκείνη απέφυγε να απαντήσει.

Μια άβολη στιγμή για τη Νάνσι Πελόσι διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ να… ξεχνάει ποιος είναι ο Χουάν Γκουαϊδό.

Σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τη Σύνοδο Κορυφής των ΗΠΑ που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, η Νάνσι Πελόσι ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για την απουσία του ηγέτη της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, Χουάν Γκουαϊδό, από τη Σύνοδο.

“Ο πρόεδρος που αναγνωρίζετε ως δημοκρατικό ηγέτη στη Βενεζουέλα δεν είναι εδώ. Τι πιστεύετε για αυτό;”, ρώτησε η δημοσιογράφος, με τη Νάνσι Πελόσι να ρωτάει “για ποιον;”.

Η δημοσιογράφος επανέλαβε την ερώτησή της και το όνομα του Χουάν Γκουαϊδό, με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, στην προσπάθειά της να κρύψει την αμηχανία της, απάντησε: “Θέλω να μιλήσω για το ποιος ήταν εδώ. Και εδώ είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών” , αναφερόμενη στον Τζο Μπάιντεν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα