Ινδία: Αεροσκάφος με 191 επιβαίνοντες κόπηκε στα δύο – Νεκροί και τραυματίες

Ινδία: Αεροσκάφος με 191 επιβαίνοντες κόπηκε στα δύο – Νεκροί και τραυματίες
Εικόνα από το αεροπορικό δυστύχημα στην Ινδία AP

Το αεροσκάφος στην Ινδία βγήκε από τον διάδρομο κατά την προσγείωση εν μέσω κακών καιρικών συνθηκών. Σύμφωνα με τις αρχές υπάρχουν 16 νεκροί, 123 τραυματίες και 15 σοβαρά τραυματίες.

Τραγικό δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής (07/08) στο αεροδρόμιο του Καλικούτ στην Κεράλα, νότια πολιτεία της Ινδίας, καθώς αεροσκάφος της Air India Express με 191 επιβαίνοντες, βγήκε από τον διάδρομο κατά την προσγείωση, σε πτήση από το Ντουμπάι.

Σύμφωνα με τις αρχές 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 123 τραυματίστηκαν ενώ υπάρχουν και 15 σοβαρά τραυματίες. Στο αεροσκάφος επέβαιναν Ινδοί, οι οποίοι είχαν παγιδευτεί στο εξωτερικό λόγω του κορονοϊού.

Οι εικόνες στα social media, δείχνουν το αεροσκάφος να έχει κοπεί στα δύο. Να σημειωθεί ότι το δυστύχημα συνέβη εν μέσω έντονης βροχόπτωσης ενώ όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ δεν έπιασε φωτιά και έγινε εκκένωσή του.

Η αεροπορική εταιρία ανακοίνωσε ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν 174 επιβάτες, 10 παιδιά, 2 πιλότοι και 4 άτομα πλήρωμα καμπίνας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το αεροπλάνο διέσχισε όλο τον διάδρομο και βγήκε εκτός, όπου κόπηκε στα δύο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version