Ινδονησία: Επίθεση με σπαθί σαμουράι στο αρχηγείο της αστυνομίας

Αστυνομικός της Ινδονησίας
Αστυνομικός της Ινδονησίας AP

Οι δράστες που εισέβαλαν με το αυτοκίνητό τους στον περίβολο του αρχηγείου τραυμάτισαν δυο αστυνομικούς - Τρεις έπεσαν νεκροί από πυρά και τέσσερις διέφυγαν

Ινδονήσιοι αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν τρεις άνδρες, ο ένας από τους οποίους τους επιτέθηκε κραδαίνοντας σπαθί παρόμοιο με εκείνα των σαμουράι και τραυμάτισε δύο συναδέλφους τους, στο αρχηγείο της αστυνομίας της επαρχίας Ριάου, στην πρωτεύουσά της, την πόλη Πεκάνμπαρου, στη νήσο Σουμάτρα.

Ο δεύτερος από τους τρεις άνδρες πιστεύεται ότι ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά, σύμφωνα με εσωτερική αναφορά της αστυνομίας. Ένας ακόμη ύποπτος συνελήφθη, ενώ άλλοι τέσσερις πιστεύεται πως διέφυγαν, κατά την ίδια πηγή.

ADVERTISING

Στην αστυνομική αναφορά διευκρινίζεται πως οι άνδρες εισέβαλαν με το αυτοκίνητό τους στον περίβολο του αρχηγείου της αστυνομίας πριν εξαπολύσουν την επίθεση.

Το ινδονησιακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Antara μετέδωσε ότι δύο δημοσιογράφοι, οι οποίοι βρίσκονταν στο αρχηγείο της αστυνομίας, τραυματίστηκαν επίσης στην επίθεση.

Τηλεοπτικά δίκτυα της Ινδονησίας μετέδωσαν πλάνα που εικονίζουν έναν άνδρα πεσμένο κάτω με ένα μακρύ ξίφος πλάι του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ινδονησία: Τέσσερις καμικάζι σκοτώθηκαν, τουλάχιστον 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν

Ινδονησία: Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις κατά εκκλησιών - 11 νεκροί

Ινδονησία: Τουλάχιστον 8 νεκροί από τις βομβιστικές επιθέσεις σε τρεις εκκλησίες

SHARE:

24Media Network