ΗΠΑ: 41χρονος βουλευτής πέθανε από κορονοϊό μετά την εκλογή του

ΗΠΑ: 41χρονος βουλευτής πέθανε από κορονοϊό μετά την εκλογή του
Ο Λουκ Λέτλου απεβίωσε από κορονοϊό σε ηλικίας 41 ετών AP Photo/Melinda Deslatte, File

Ο Λουκ Λέτλοου, νεοεκλεγείς με το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων εκπρόσωπος της Λουιζιάνας στο Κογκρέσο, απεβίωσε μετά από επιπλοκές που σχετίζονται με τον κορονοϊό.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 41 μόλις ετών άφησε τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Λουκ Λέτλοου, νεοεκλεγείς Ρεπουμπλικάνος εκπρόσωπος του 5ου διαμερίσματος της Λουιζιάνας στο Κογκρέσο, μετά από επιπλοκές που σχετίζονται με τον κορονοϊό. Μάλιστα, την ερχόμενη Κυριακή ήταν προγραμματισμένη η ορκωμοσία του.

Ο 41χρονος άντρας, είχε ανακοινώσει στις 18 Δεκεμβρίου ότι βγήκε θετικός σε τεστ κορονοϊού, ενώ μία ημέρα μετά εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω επιπλοκών. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε στις 23 Δεκεμβρίου με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί σε ΜΕΘ.

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια εξέφρασε ο Κυβερνήτης της Λουιζιάνας, Τζον Μπελ Έντουαρντς ζητώντας μάλιστα να τοποθετηθούν αμερικανικές σημαίες κατά την τελετή της κηδείας.

Ο Λέτλοου ήταν παντρεμένος, ενώ είχε και δύο απιδιά. “Η οικογένεια εκτιμά τις προσευχές και την υποστήριξη τις τελευταίες ημέρες, αλλά ζητά την προστασία της ιδιωτικής ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου”, ήταν η δήλωση της οικογένειάς του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα