ΗΠΑ: Άφησαν μαζορέτα με σύνδρομο Down εκτός σχολικής φωτογραφίας

ΗΠΑ: Άφησαν μαζορέτα με σύνδρομο Down εκτός σχολικής φωτογραφίας
Twitter @Lollardfish

"Πέρασε τόσες ώρες μαθαίνοντας τα χορευτικά και συμμετέχοντας σε παιχνίδια, ωστόσο το σχολείο την άφησε εκτός φωτογραφίας, δήλωσε η αδερφή της 14χρονης μαζορέτας με σύνδρομο Down.

Ένα Γυμνάσιο στην Πολιτεία Γιούτα των ΗΠΑ δεν συμπεριέλαβε σε σχολική φωτογραφία της ομάδας τσιρλίντινγκ ένα 14χρονο κορίτσι με σύνδρομο Down, την Morgyn Arnold, μέλος της ομάδας. Μάλιστα το σχολείο επέλεξε να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία όχι μόνο στη σχολική επετηρίδα , αλλά και στα social media.

Σύμφωνα με δηλώσεις της αδερφής της 14χρονης, όταν το κορίτσι αντιλήφθηκε ότι επέλεξαν να βάλουν φωτογραφία χωρίς την ίδια στην επετηρίδα, λυπήθηκε βαθύτατα. Το όνομά της δεν υπήρχε πουθενά στην λίστα με τα μέλη της ομάδας.

“Η Morgyn είναι πολύ έξυπνη. Κατάλαβε τι συνέβη. Στεναχωρήθηκε και τραυματίστηκε”, σημείωσε η αδερφή της, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian. “Πέρασε τόσες ώρες μαθαίνοντας τα χορευτικά και συμμετέχοντας σε παιχνίδια, ωστόσο το σχολείο την άφησε εκτός”.

Εκπρόσωπος της σχολικής περιφέρειας ανέφερε σε δηλώσεις του: “Λυπούμαστε βαθύτατα για το λάθος που έγινε. Εξετάζουμε τι συνέβη και για ποιον λόγο. Έχουμε ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια και απολογούμαστε σε όποιον ενοχλήθηκε από το περιστατικό. Δεν θα συμβεί ξανά κάτι αντίστοιχο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα