Ιταλία: 90χρονη πέθανε στο ασθενοφόρο λόγω ψύχους

Χιονιάς και στην Ιταλία
Χιονιάς και στην Ιταλία ASSOCIATED PRESS

Η ηλικιωμένη υπέστη δεύτερη καρδιακή προσβολή όταν το ασθενοφόρο σταμάτησε για να τοποθετηθούν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Μια γυναίκα 90 ετών έχασε την ζωή της στο νησί της Σικελίας, στην Ιταλία εξαιτίας του κύματος ψύχους. Η ηλικιωμένη είχε υποστεί καρδιακή προσβολή και διασώστες των πρώτων βοηθειών την μετέφεραν από το σπίτι της στο νοσοκομείο, κοντά στην πόλη Καλτανισέττα.

Λόγω του στρώματος πάγου που είχε καλύψει την άσφαλτο, όμως, οι νοσοκόμοι αναγκάσθηκαν να σταματήσουν και να τοποθετήσουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η όλη διαδικασία ήταν αρκετά χρονοβόρα και η 90χρονη υπέστη μια δεύτερη καρδιακή προσβολή, η οποία ήταν, δυστυχώς, μοιραία. Οι εισαγγελείς άρχισαν έρευνα για τυχόν απόδοση ευθυνών.

Αίσιο τέλος, αντιθέτως, είχε η περιπέτεια μιας γυναίκας 37 ετών η οποία μετέβαινε, με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άνδρας της, σε νοσοκομείο του Μπρίντιζι για να γεννήσει.

Και στην περίπτωση αυτή, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε από τον πάγο. Ευτυχώς, όμως, ένας καραμπινιέρος κατάφερε να μεταφέρει την γυναίκα στο μαιευτήριο, όπου μετά από λίγο γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Πηγή: 

ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: κακοκαιρία, Ιταλία
SHARE: