Ιταλία: Έκρηξη σε πολυκατοικία λόγω διαρροής φυσικού αερίου - Τρεις τραυματίες

Ιταλία: Έκρηξη σε πολυκατοικία λόγω διαρροής φυσικού αερίου - Τρεις τραυματίες
TWITTER / VIDEO @MFERRAGLIONI

Έκρηξη σημειώθηκε σε πολυκατοικία σε περιοχή κοντά στη Ρώμη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν κάτοικοι. "Άναψα ένα τσιγάρο και τινάχτηκαν όλα στον αέρα", δήλωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Τρεις άνθρωποι τραυματίσθηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (14/09) στον τελευταίο όροφο πολυκατοικίας στην απόκεντρη περιοχή της Ρώμης Τόρε 'Αντζελα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή φυσικού αερίου. «Άναψα ένα τσιγάρο και τινάχτηκαν όλα στον αέρα», είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος τραυματίσθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του, πάντως, δεν θεωρείται κρίσιμη.

Παράλληλα, για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε σειρά διπλανών πολυκατοικιών, διότι υπάρχει φόβος ότι το κτήριο στο οποίο πραγματοποιήθηκε η έκρηξη, μπορεί να καταρρεύσει.

«Ακούσαμε έναν τρομερό θόρυβο, νομίζαμε ότι επρόκειτο για βόμβα», δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής. Οι πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν άμεσα και μέχρι τώρα δεν προκύπτει να υπάρχουν εγκλωβισμένοι, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ιταλία, Έκρηξη
SHARE: