Ιταλία: Για βιασμό 19χρονης κατηγορείται ο γιος του Μπέπε Γκρίλο

Ο ιδρυτής του Κινήματος των 5 Αστέρων Μπέπε Γκρίλο σε πολιτική εκδήλωση τον Φεβρουάριο του 2018
Ο ιδρυτής του Κινήματος των 5 Αστέρων Μπέπε Γκρίλο σε πολιτική εκδήλωση τον Φεβρουάριο του 2018 AP

Η κοπέλα, που είναι μοντέλο από τη Σκανδιναβία, κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον γιο του ιδρυτή του Κινήματος 5 Αστέρων και άλλους τρεις άνδρες στη βίλα του πολιτικού στη Σαρδηνία.

Ο 19χρονος Τσίρο Γκρίλο, γιος του Μπέπε Γκρίλο, του ιδρυτή του Κινήματος 5 Αστέρων (M5S), είναι ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση μιας συνομήλικής του, μαζί με τρεις άλλους νεαρούς άνδρες, υποστηρίζει σε δημοσίευμά της την Παρασκευή η εφημερίδα La Stampa.

Η 19χρονη, που είναι μοντέλο και "κατάγεται από τη Σκανδιναβία", σύμφωνα με την εφημερίδα, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι στα μέσα Ιουλίου βιάστηκε από τους τέσσερις νεαρούς στη βίλα του Μπέπε Γκρίλο στη Σαρδηνία.

ADVERTISING

Οι ύποπτοι από την πλευρά τους παραδέχονται ότι υπήρξε σεξουαλική συνεύρεση, αλλά ότι έγινε με τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Οι ιταλικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για την υπόθεση αφού η 19χρονη υπέβαλε μήνυση σε δικαστήριο του Μιλάνου, περίπου 10 ημέρες μετά τον φερόμενο βιασμό της.

Ο Μπέπε Γκρίλο ίδρυσε το 2009 το M5S, το οποίο στις βουλευτικές εκλογές του Μαρτίου του 2018 αναδείχθηκε πρώτο κόμμα, με ποσοστό άνω του 32%. Από τον Ιούνιο του ίδιου έτους συγκυβερνά την Ιταλία, αρχικά με τη Λέγκα και, από αυτήν την εβδομάδα, με το Δημοκρατικό Κόμμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ιταλία
SHARE:

24Media Network