Ιταλία: Συνελήφθησαν δύο δραπέτες – Είχαν υποσχεθεί πως θα επέστρεφαν στη φυλακή

Ιταλία: Συνελήφθησαν δύο δραπέτες – Είχαν υποσχεθεί πως θα επέστρεφαν στη φυλακή
Φυλακή Shutterstock

Τα δύο ξαδέλφια Ρομά είχαν αφήσει ένα σημείωμα, όταν δραπέτευσαν, στο οποίο υπόσχονταν ότι θα επιστρέψουν στη φυλακή, μόλις διευθετήσουν τα οικογενειακά προβλήματά τους.

Δύο κρατούμενοι, που είχαν αποδράσει πριν από 15 ημέρες από φυλακή της Ρώμης υποσχόμενοι, ωστόσο, ότι θα επέστρεφαν στα κελιά τους μόλις διευθετούσαν ένα οικογενειακό πρόβλημα, συνελήφθησαν σήμερα, ανακοίνωσε το ιταλικό υπουργείο Δικαιοσύνης.

«Ο Ντάβαντ Ζουκάνοβιτς και ο Λιλ Αχμέτοβιτς, οι δύο κρατούμενοι που απέδρασαν την 3η Ιουνίου από τη φυλακή Rebibbia συνελήφθησαν στην επαρχία Πίζα», στην Τοσκάνη, αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το υπουργείο.

Τα δύο ξαδέλφια Ρομά είχαν αφήσει ένα σημείωμα, όταν δραπέτευσαν, στο οποίο υπόσχονταν ότι θα επιστρέψουν στη φυλακή μόλις διευθετήσουν τα οικογενειακά προβλήματά τους, σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica.

Εξηγούσαν στο σημείωμά τους ότι τα παιδιά τους βρίσκονταν σε δεινή θέση, εξαιτίας της εμπλοκής τους σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, και έπρεπε να τα προστατεύσουν.

Έχοντας καταδικαστεί για αποδοχή κλοπιμαίων και απάτη, τα δύο ξαδέλφια, που επρόκειτο να αποφυλακιστούν το 2029, είχαν υποσχεθεί να επιστρέψουν «το συντομότερο δυνατόν», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα