Καλά πήγε αυτό: Προσπάθησε να σκοτώσει μύγα με ηλεκτρική ρακέτα και ανατίναξε το σπίτι του

Καλά πήγε αυτό: Προσπάθησε να σκοτώσει μύγα με ηλεκτρική ρακέτα και ανατίναξε το σπίτι του
Ηλεκτρική ρακέτα Shutterstock

Ένας Γάλλος 80 ετών έδωσε μάχη με μία μύγα στο σπίτι του, το οποίο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές μετά από διαρροή αερίου.

Οι ηλεκτρικές μυγοσκοτώστρες που έχουν το σχήμα ρακέτας έχουν αποδειχτεί ιδιαίτερα αποτελεσματικές, αλλά όχι για αυτούς που έχουν φιάλες αερίου στο σπίτι τους. Γι’ αυτούς, είναι απλά επικίνδυνες, πολλώ δε για τα σπίτια τους.

Όπως για τον ηλικιωμένο άντρα από τη Δορδόνη της Γαλλίας, ο οποίος έδωσε μάχη σώμα με σώμα με μία μύγα που είχε εισβάλει στον ιδιωτικό του χώρο, η τύχη της οποίας αγνοείται μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε αυτόν.

Ο 80 και πλέον ετών άντρας, χρησιμοποίησε μία τέτοια ηλεκτρική ρακέτα για να τη σκοτώσει, την καταδίωξε για ώρα, ωστόσο ένα -αποτυχημένο κατά πώς φαίνεται- χτύπημα “βρήκε” μία φιάλη αερίου. Η αντίδραση με τον ηλεκτρισμό της ρακέτας προκάλεσε έκρηξη στο σπίτι, καταστρέφοντας την κουζίνα και ένα κομμάτι της οροφής του.

Ο άντρας είναι καλά στην υγεία του, αν και για λίγες ημέρες θα χρειαστεί να μείνει στην ύπαιθρο, έχοντας ήδη στήσει αντίσκηνο λίγο έξω από το σπίτι του, όσο η οικογένειά του το επισκευάζει. Όσο για τη μύγα; Ουδείς γνωρίζει αν επέζησε από την καταστροφή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα