Καναδάς σε Χάρι και Μέγκαν: Ελάτε σε μας, μας λείπει το γκλάμουρ

Καναδάς σε Χάρι και Μέγκαν: Ελάτε σε μας, μας λείπει το γκλάμουρ
Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ AP

Πού ακριβώς στη Βόρεια Αμερική θα εγκατασταθούν ο Χάρι και η Μέγκαν μετά την παραίτησή τους; Στον Καναδά, πάντως, είναι ευπρόσδεκτοι και με το παραπάνω.

Η είδηση πως ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποποιούνται τα βασιλικά τους αξιώματα συγκλόνισε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει η καθοριστική συνάντηση του Χάρι με την Ελισάβετ.

Μπορεί, λοιπόν, η Βρετανία να στεναχωρέθηκε, δεν συνέβη, όμως, το ίδιο και με τον Καναδά, που, με την Washington Post, χάρηκε ιδιαιτέρως με την απόφαση των Χάρι και Μέγκαν να φύγουν από το παλάτι και να ζήσουν μαζί με τον γιο τους Άρτσι στη Βόρεια Αμερική.

Η απόφαση του βασιλικού ζεύγους “γέννησε” πολλά ερωτήματα, όπως το τι δουλειά θα κάνουν από δω και πέρα, ώστε να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι, όπως οι ίδιοι επιθυμούν.

Ένα άλλο κύριο ερώτημα, όμως, είναι το πού ακριβώς στη Βόρεια Αμερική θα εγκατασταθούν, με τον Καναδά να εκφράζει απερίφραστα το πόσο καλοδεχούμενοι είναι ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι.

“Πρέπει οπωσδήποτε να έρθουν στον Καναδά”, έγραψε η εφημερίδα Toronto Star, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αποτελεί την καλύτερη επιλογή. “Η χώρα έχει τόσα πολλά υπέροχα πράγματα να προσφέρει.

Αλλά, ας το παραδεχτούμε, μας λείπει η γκλαμουριά, δεν υπερέχουμε σε αυτό. Ένα κομμάτι των “Sussexes”, ακόμη και για περιορισμένο χρόνο, θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν! Δεν θέλουμε να φανούμε υπερβολικά πρόθυμοι, αλλά είναι δύσκολο”.

Πάντως, το παλάτι επιβεβαίωσε την Παρασκευή πως η Μέγκαν επέστρεψε στον Καναδά, όπου βρισκόταν Άρτσι, μετά τις “υπέροχες” διακοπές (όπως τις χαρακτήρισαν οι Χάρι – Μέγκαν) που είχαν κάνει εκεί.

Επίσης, το ζευγάρι είχε δηλώσει πως ο Καναδάς είναι “ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος”.

Αξίζει να σημειωθεί πως η γιαγιά του Χάρι, η Βασίλισσα Ελισάβετ, διαθέτει και τον τίτλο της “Βασίλισσας του Καναδά”, μεταξύ των άλλων τίτλων της.

Ο Χάρι επισκέφτηκε για πρώτη φορά τον Καναδά μαζί με τους γονείς του, τον Πρίγκιπα Κάρολο και την Πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1991, ενώ η Μέγκαν έζησε στο Τορόντο για αρκετά χρόνια, όσο πρωταγωνιστούσε στο “Suits’.

Επίσης, Χάρι και Μέγκαν έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους ως ζευγάρι το 2017 στον Καναδά!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα