Κάνιε Γουέστ: Όρκο… νίκης επί του Τραμπ

Κάνιε Γουέστ: Όρκο… νίκης επί του Τραμπ
Ο Κάνιε Γουεστ σε παλαιότερη συνάντησή του με τον Τραμπ AP Photo/Evan Vucci

Τελικά μάλλον το εννοούσε ο Κάνιε Γουεστ ότι θα κατέβει στις επερχόμενες εκλογές για την προεδρία των ΗΠΑ. Μάλιστα, στόχος του είναι να κατατροπώσει τον Ντόναλντ Τραμπ. "Είχα κορονοϊό", είπε μεταξύ άλλων.

Όταν ο Κάνιε Γουεστ ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κατέβει στις εκλογές των ΗΠΑ τον προσεχή Νοέμβρη, πολλοί ενθουσιάστηκαν, αλλά λίγοι τον πίστεψαν. Τελικά, φαίνεται ότι το εννοούσε.

Ο δημοφιλής ράπερ το επισημοποίησε και μέσω της συνέντευξής του sto Forbes, όπου επίσης γνωστοποίησε πως, όχι μόνο δεν υποστηρίζει πια τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και κατεβαίνει για να τον νικήσει, κηρύττοντας πολιτική μάχη, με την εξής φράση: “Με τη συνέντευξη αυτή, βγάζω το κόκκινο καπέλο”, αναφερόμενος στο κόκκινο καπέλο του μπέιζμπολ με το σύνθημα “Make America Great Again” που ήταν και το σήμα κατατεθέν του Τραμπ.

Ο Γουέστ δήλωσε στο περιοδικό πως θα είναι υποψήφιος κάτω από μια νέα σημαία, το “Birthday Party”, με στόχο να διασπάσει την ψήφο των μαύρων και να βλάψει παράλληλα και τον Δημοκρατικό αντίπαλο του Τραμπ, Τζο Μπάιντεν.

“Το να λέει κανείς ότι όλοι οι μαύροι θα πρέπει να στηρίξουν τους Δημοκρατικούς αποτελεί έκφραση μιας μορφής ρατσισμού και πίστης στην υπεροχή των λευκώνν”, είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο γνωστός ράπερ είπε στο Forbes πως τον Φεβρουάριο είχε νοσήσει με κορονοϊό και πως θα ήταν καχύποπτος με οποιαδήποτε εμβόλια αναπτυχθούν για την πρόληψη της μόλυνσης: “Όταν λένε πως ο τρόπος για να αντιμετωπισθεί η Covid είναι ένα εμβόλιο, είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός”, τόνισε, για να προσθέσει: “Αυτό είναι το σημάδι του θηρίου. Θέλουν να βάλουν ‘τσιπάκια’ μέσα μας , θέλουν να κάνουν κάθε είδους πράγματα, για να μας κάνουν να μην μπορούμε να περάσουμε τις πύλες του παράδεισου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα