Κάρλος Σλιμ: Θετικός στον κορονοϊό ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου

Κάρλος Σλιμ: Θετικός στον κορονοϊό ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου
Ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Λατική Αμερική και μεταξύ των πλουσιότερων στον κόσμο, ο μεξικανός δισεκατομμυριούχος Κάρλος Σλιμ ⓒ 2021 Eduardo Verdugo/Associated Press

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο 80χρονος μεξικανός μεγιστάνας των τηλεπικοινωνιών, Κάρλος Σλιμ. Έχει εμφανίσει ήπια συμπτώματα και "πάει καλά", ανέφερε ο γιος του.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Λατική Αμερική και μεταξύ των πλουσιότερων στον κόσμο, ο μεξικανός δισεκατομμυριούχος Κάρλος Σλιμ, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο 80χρονος μεξικανός μεγιστάνας των τηλεπικοινωνιών έχει εμφανίσει “ήπια συμπτώματα” και “πάει καλά”, όπως έγραψε ο γιος του στο Twitter.

H είδηση έγινε γνωστή μια ημέρα μετά την ανακοίνωση ότι ο πρόεδρος της χώρας, ο 67χρονος Αντρές Λόπες Ομπραδόρ, έχει νοσήσει με covid-19.

Το Μεξικό είναι ανάμεσα στις περισσότερο πληγείσες χώρες από την πανδημία με πάνω από 1,7 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα κρούσματα από την έναρξη της πανδημίας και περισσότερους από 150.000 θανάτους.

Στην χθεσινή ανάρτησή του στο Twitter ο γιος του Σλιμ, ο Κάρλος Σλιμ Ντόμιτ, έγραψε ότι ο πατέρας του “σημειώνει πολύ καλή πρόοδο έπειτα από μια εβδομάδα με ήπια συμπτώματα”.

Ο μεγιστάνας και η οικογένειά του, που ελέγχουν τον μεγαλύτερο πάροχο τηλεπικοινωνιών του Μεξικού, την America Movil, διαθέτουν περιουσία που ανέρχεται, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε 52 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τον κατάλογο με τους πλουσιότερους ανθρώπους του Forbes για το 2020.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα