Κένταλ Τζένερ: Ντύθηκε Πάμελα Άντερσον, ψήφισε και κάλεσε τους Αμερικανούς να πράξουν το ίδιο

Κένταλ Τζένερ: Ντύθηκε Πάμελα Άντερσον, ψήφισε και κάλεσε τους Αμερικανούς να πράξουν το ίδιο
Η Κένταλ Τζένερ ντυμένη... Πάμελα Άντερσον από το "Barb Wire" Instagram

Η Κένταλ Τζένερ υποδύθηκε την Πάμελα Άντερσον από το "Barb Wire", ακολουθώντας το πνεύμα των ημερών, συνδυάζοντας "Halloween" αμερικανικές εκλογές.

Η άποψη ότι οι εκλογές του 2020 είναι οι πιο “σημαντικές στα αμερικανικά χρονικά” ενισχύεται από την παραίνεση -και τη βαρύτητα αυτής) από πολλές διασημότητες των Ηνωμένων Πολιτειών προς τους Αμερικανούς πολίτες, καλώντας τους να ψηφίσουν και να μην απέχουν από μία εκλογική διαδικασία που θα κρίνει το μέλλον της χώρας.

Έχει τονιστεί, άλλωστε, πως άνθρωποι του Χόλιγουντ και της αμερικανικής showbiz γενικότερα, δεν μένουν αμέτοχοι στα πολιτικά πεπραγμένα, ούτε και κρατούν μία απολιτίκ -δημόσια- στάση.

Αυτό έπραξε, λοιπόν, και η Κένταλ Τζένερ, η οποία έριξε τη δική της ψήφο, χωρίς να αποκαλύψει ποια είναι αυτή, αν και η άποψη που λέει πως η προσπάθεια για τόνωση του πολιτικού ερεθίσματος των πολιτών έχει μία κατεύθυνση προς ενίσχυση της πλευράς Μπάιντεν, φαίνεται να αντηχεί την πραγματικότητα και την επιλογή της 24χρονης.

Η Κένταλ, που λίγες ημέρες νωρίτερα είχε κάνει μία φωτογράφιση, με την ίδια ντυμένη Πάμελα Άντερσον από το “Barb Wire”, βρέθηκε στην κάλπη και έριξε την ψήφο της. Ακολούθησε το πνεύμα των ημερών του Halloween, δεν ξέρασε όμως και τη σημασία και την κρισιμότητα αυτών των εκλογών.

Αφού, λοιπόν, απαίτησε “don’t call me babe”, με τις ομοιότητες με την Πάμελα Άντερσον να είναι εντυπωσιακές, κάλεσε τον κόσμο να “πάτε να ψηφίσετε” στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Έπειτα, επανήλθε, ξανά ως Πάμελα, έχοντας όμως πλέον ψηφίσει και καλώντας εκ νέου τον κόσμο να πράξει το ίδιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, η Κένταλ Τζένερ είχε προβεί σε διάφορα χλευαστικά σχόλια προς τον Ντόναλντ Τραμπ, παρά τη στήριξη που έχουν δείξει προς τον Ρεπουμπλικανό, τόσο η Κιμ Καρντάσιαν, όσο και ο σύζυγός της Κάνιε Γουέστ, ή και ο πρώην σύζυγος της Πάμελα Άντερσον, Κιντ Ροκ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα