Κηδεία Ελισάβετ: Δεκάδες πτήσεις ακυρώνονται “για να μην υπάρχει φασαρία στον ουρανό”

Κηδεία Ελισάβετ: Δεκάδες πτήσεις ακυρώνονται “για να μην υπάρχει φασαρία στον ουρανό”
Αεροδρόμιο του Χίθροου AP

Δεκάδες πτήσεις ακυρώνονται από και προς το αεροδρόμιο του Χίθροου προκειμένου ο ουρανός να παραμείνει "ήσυχος" τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια τέλεσης της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Δεκάδες πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Χίθροου ακυρώνονται ή προγραμματίζονται για άλλη ώρα ως ένδειξη σεβασμού προς την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Την Πέμπτη, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, επιβεβαίωσε πως θα προχωρήσει στις “απαραίτητες αλλαγές” προκειμένου να αποφευχθεί “κάθε είδος φασαρίας, κατά τη διάρκεια της κηδείας της Ελισάβετ τη Δευτέρα (19/09).

Ήδη έχουν ακυρωθεί τουλάχιστον 50 πτήσεις της British Airways ενώ σε περισσότερες αλλαγές αναμένεται να προχωρήσει και η Virgin Atlantic, η οποία έχει ήδη ακυρώσει τέσσερις πτήσεις.

Οι εν λόγω αναδιαμορφώσεις στο πρόγραμμα του αεροδρομίου σημειώθηκαν προκειμένου να εξασφαλιστεί πως ο ουρανός θα είναι “ήσυχος” για τουλάχιστον 30 λεπτά, από το 11.40 έως τις 12.10 το μεσημέρι της Δευτέρας. Πρόκειται για μια ενέργεια, που επηρεάζει χιλιάδες επιβάτες και συνολικά το πρόγραμμα του Χίθροου στο 15% των πτήσεών του.

Βασίλισσα Ελισάβετ (1926-2022): Η ζωή της

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα