Κίνα: Tesla εκτός ελέγχου σκοτώνει δύο άτομα – Τι λέει ο οδηγός, τι απαντά η εταιρεία

Κίνα: Tesla εκτός ελέγχου σκοτώνει δύο άτομα – Τι λέει ο οδηγός, τι απαντά η εταιρεία
screenshot/twitter

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει την τρελή πορεία ενός Tesla σε δρόμους κινεζικής πόλης, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων τριών.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν όταν ένα Tesla άρχισε ξαφνικά να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στους δρόμους της πόλης Chaozhou της Κίνας.

Το περιστατικό συνέβη στις 5 Νοεμβρίου με θύματα έναν μοτοσικλετιστή και μια μαθήτρια. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ο οδηγός του αυτοκινήτου

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες φαίνεται το λευκό Tesla Model Y να επιταχύνει ξαφνικά ενώ ο οδηγός του οχήματος προσπαθούσε να παρκάρει. Οι επόμενες εικόνες δείχνουν το Tesla να τρέχει στους δρόμους της πόλης εκτός ελέχγου με ταχύτητα 150 χλμ/ώρα.

Σύμφωνα με την οικογένεια του οδηγού, τα φρένα του οχήματος δεν ανταποκρίθηκαν και ο 55χρονος έχασε τον έλεγχο.

Η εταιρεία του Έλον Μασκ αμφισβητεί τον ισχυρισμό αυτόν κάνοντας λόγο για “φήμες”. Τονίζει επίσης οτι εξακολουθεί να ερευνά το περιστατικό για να φτάσει στην “αλήθεια”.

Στο μεταξύ, αξιωματούχοι της Τροχαίας απέκλεισαν το ενδεχόμενο ο οδηγός του αυτοκινήτου να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ και σημείωσαν ότι το όχημα θα ελεγχθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα