Κόμπι Μπράιαντ: O Τζίμι Φάλον ξέσπασε σε κλάματα στο “Tonight Show”

Κόμπι Μπράιαντ: O Τζίμι Φάλον ξέσπασε σε κλάματα στο “Tonight Show”

Ο γνωστός παρουσιαστής, Τζίμι Φάλον διηγήθηκε μία ιστορία από την πρώτη του συνάντηση με τον Κόμπι Μπράιαντ και ξέσπασε σε κλάματα όταν έφτασε στο σήμερα και στο συγκλονιστικό φινάλε που του επεφύλασσε η μοίρα.

Πώς έγινε η πρώτη του γνωριμία με τον Κόμπι Μπράιαντ αποκάλυψε ο Τζίμι Φάλον στην εισαγωγή της εκπομπής του “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”.

Ο γνωστός παρουσιαστής διηγήθηκε μία αστεία ιστορία από τη συνάντησή τους σε ένα πάρτι όταν ο “Blabk Mamba” ήταν ακόμη 17 ετών, για να ξεσπάσει σε κλάματα λίγο μετά όταν έφτασε στο σήμερα και το τραγικό τέλος του θρύλου των Λέικερς, ενώ κλείνοντας είπε: “Κόμπι, όταν βρεθούμε ξανά θα πιούμε αυτή τη μπύρα”.

Αφού περιέγραψε την ιστορία από εκείνο το πάρτι  και την πρώτη τους γνωριμία όπου μαζί έψαχναν για μπύρες, ο Τζίμι Φάλον είπε: “Μετά από εκείνο το πάρτι ο Κόμπι έγινε θρύλος. Πέντε τίτλους, δύο χρυσά μετάλλια, ένας από τους πιο σπουδαίους παίκτες στην ιστορία του NBA. Θυμόμασταν γελώντας την πρώτη βραδιά που γνωριστήκαμε. Για όλα τα καλά πράγματα που συμβαίνουν, για την προσπάθεια να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και όλα τα χαζά λάθη που κάναμε προσπαθώντας να είμαστε καλοί μπαμπάδες. O Κόμπι είχε τέσσερις κόρες, εγώ έχω δύο κόρες και τώρα ο Κόμπι και η κόρη του έφυγαν. Νομίζω ότι ήξερα τον Κόμπι καλά  ότι αυτό που έκανε ήταν να προσπαθεί και να επιστρέφει διαρκώς στη δουλειά. Ας τιμήσουμε, λοιπόν, τον Κόμπι και την Τζιάνα και ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά του. Να αγαπάτε τις οικογένειές σας, τους συμπαίκτες μας και όσους είναι μαζί σας στο γήπεδο. Προς τη Βανέσα και όσους επηρέασε αυτή η τραγωδία, σας αγαπάω.

Κόμπι, όταν βρεθούμε ξανά θα πιούμε αυτή τη μπύρα”.

Δείτε το video από το show του Τζίμι Φάλον:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα