Κορονοϊός-Ιταλία: Ο κόσμος βγήκε στα μπαλκόνια και τραγούδησε Black Sabbath

Κορονοϊός-Ιταλία: Ο κόσμος βγήκε στα μπαλκόνια και τραγούδησε Black Sabbath
Twitter

Θαρραλέοι και ενωμένοι απέναντι στον κορονοϊό οι Ιταλοί, δίνουν καθημερινά ραντεβού στα μπλακόνια τους, όπου ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδούν όλοι μαζί.

Σε εθνική τραγωδία λόγω του κορονοϊού έχει μετατραπεί η κατάσταση στην Ιταλία, η οποία μετράει πλέον 2.978 νεκρούς, ενώ τα κρούσματα έχουν φτάσει τα 35.713.

Οι πολίτες της χώρας διανύουν την 8η μέρα καραντίνας, και μπορεί τα μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση να είναι αρκετά σκληρά (απαγορεύονται οι εσωτερικές μετακινήσεις των πολιτών από τη μία περιοχή στην άλλη, κατ’ οίκον περιορισμοί και κλείσιμο όλων των μαγαζιών πέραν από σούπερ μάρκετ και φαρμακεία), ωστόσο οι Ιταλοί δεν απελπίζονται, ούτε το βάζουν κάτω.

Βρίσκουν τη δύναμη και παρευρίσκονται τακτικά στα καθημερινά ραντεβού τους στα μπαλκόνια, όπου συλλογικά, ο καθένας από το παράθυρό του, όπως αποτυπώνεται στα χιλιάδες βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, τραγουδούν με μία φωνή δίνοντας έτσι κουράγιο ο ένας στον άλλον να μην ασθάνονται μόνοι.

Ένα από αυτά τα βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter το διάσημο συγκρότημα της ροκ, οι Black Sabbath, δείχνει κόσμο μαζεμένο σε μπαλκόνια να τραγουδάει γνωστό κομμάτι της μπάντας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα