Κορονοϊός: Ο Μπολσονάρο λέει στους Βραζιλιάνους να κόψουν το “κλαψούρισμα”

Κορονοϊός: Ο Μπολσονάρο λέει στους Βραζιλιάνους να κόψουν το “κλαψούρισμα”
Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαϊχ Μπολσονάρου shutterstock

Το δεύτερο κύμα της πανδημίας σαρώνει στη Βραζιλία, αλλά ο πρόεδρος Μπολσονάρου.. κατσαδιάζει τους Βραζιλιάνους, προτρέποντάς τους "να σταματήσουν τη γκρίνια και το κλαψούρισμα".

Έπειτα από δύο συνεχόμενες ημέρες θανάτων ρεκόρ από την Covid-19 στη Βραζιλία, ο πρόεδρος Ζαϊχ Μπολσονάρου είπε σήμερα στους Βραζιλιάνους να σταματήσουν να «κλαψουρίζουν» και να προχωρήσουν μπροστά, στις τελευταίες δηλώσεις του κατά των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης και υποτίμησης της σοβαρότητας της πανδημίας του κορονοϊού.

«Αρκετά με την γκρίνια και το κλαψούρισμα. Πόσο καιρό θα συνεχιστεί το κλάμα;», είπε ο Μπολσονάρου στο πλήθος, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης. «Πόσο καιρό θα κάθεστε στο σπίτι και θα κλείνετε τα πάντα; Κανείς δεν μπορεί να το ανεχθεί πλέον. Λυπούμαστε για τους θανάτους, ξανά, όμως χρειαζόμαστε μια λύση».

Όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το δεύτερο κύμα της πανδημίας είχε ως αποτέλεσμα την επιβολή νέων περιορισμών κατά στην πρωτεύουσα Μπραζίλια και τη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, το Σάο Πάολο. Σήμερα, το Ρίο ντε Τζανέιρο ανακοίνωση την εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας και το κλείσιμο νωρίτερα των εστιατορίων.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα