Κορονοϊός: Πέφτει ο ημερήσιος αριθμός θανάτων στην Ισπανία

Κορονοϊός: Πέφτει ο ημερήσιος αριθμός θανάτων στην Ισπανία
Νοσηλευτής με ασθενή κορονοϊού σε καροτσάκι στην Ισπανία AP

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας στην Ισπανία, 605 είναι οι νέοι θάνατοι και 4576 τα νέα κρούσματα από τον κορονοϊό. Ωστόσο εξακολουθεί να υπάρχει μείωση στον αριθμό θανάτων εντός 24 ωρών.

Νέα μείωση του αριθμού των θανάτων του τελευταίου 24ώρου καταγράφεται στην Ισπανία, με 605 νέους θανάτους, ο μικρότερος αριθμός που έχει καταγραφεί από τις 24 Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων της επιδημίας Covid-19 ανέρχεται σε 15.238.

Ο συνολικός ρυθμός των κρουσμάτων έφθασε τα 157.022 σήμερα, έναντι 152.446 χθες, που σημαίνει ότι κατά το τελευταίο 24ωρο 4.576 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ισπανία, με τον ρυθμό της αύξησης των κρουσμάτων να επιβραδύνεται, ενώ αυξήθηκε ο αριθμός των διαγνωστικών τεστ. Ο αριθμός των ιαθέντων έφθασε τους 55.668.

Αν και η Ισπανία πέρασε την κορύφωση της επιδημίας, σύμφωνα με τις ισπανικές υγειονομικές αρχές, η κυβέρνηση προειδοποιεί τους Ισπανούς να διατηρήσουν την επιφυλακή.

Τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην χώρα από τις 14 Μαρτίου παρατάθηκαν μέχρι τις 25 Απριλίου, αλλά ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ προειδοποιεί ότι πιθανόν να υπάρξει και νέα παράταση, ακόμη και αν εξετάζεται κάποια χαλάρωση της καραντίνας.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version