Κορονοϊός – ΗΠΑ: Στέλνουν δωρεάν τεστ από το φαρμακείο στο σπίτι, με drone

Κορονοϊός – ΗΠΑ: Στέλνουν δωρεάν τεστ από το φαρμακείο στο σπίτι, με drone
Στέλνουν δωρεάν τεστ από το φαρμακείο στο σπίτι, με drone shutterstock

Πακέτα με δωρεάν τεστ για τον κορονοϊό θα προσγειώνονται με drone στο σπίτι όποιου πελάτη τα παραγγείλει, κατά την διάρκεια της πιλοτικής εφαρμογής αυτού του προγράμματος.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Walmart στις ΗΠΑ, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες που έχει δημιουργήσει η έλευση του κορονοϊού, ανακοίνωσε δοκιμαστική παράδοση μέσω drone για προϊόντα υγείας, καθώς και βασικά είδη παντοπωλείου. Τώρα, η εταιρεία άρχισε να παρέχει και δωρεάν κιτ για τεστ COVID-19 στο σπίτι με drone.

Από 22 Σεπτεμβρίου, οι πελάτες στην περιοχή του Λας Βέγκας θα μπορούν να παραγγέλνουν και να λαμβάνουν κιτ που πέφτουν από τον ουρανό στο σπίτι τους μέσω drone. Στη συνέχεια, τον επόμενο μήνα καθώς συνεχίζεται η δοκιμαστική υπηρεσία, τα drone θα αρχίσουν επίσης να παραδίδουν κιτ σε πελάτες στη Νέα Υόρκη.

Αφού παραγγείλει κανείς το κιτ μέσω του διαδικτυακού καταστήματος, προετοιμάζεται στο φαρμακείο της Walmart, τοποθετείται σε μια σακούλα που είναι προσαρτημένη στο drone με ένα μακρύ σχοινί και, στη συνέχεια, πετάει στο σημείο παράδοσης.

Τα κιτ θα προσγειώνονται μπροστά από το σπίτι ή στην πίσω αυλή ανάλογα με το εάν τα δέντρα και τα αυτοκίνητα εμποδίζουν. Οι δωρεάν παραδόσεις με drone είναι διαθέσιμες μόνο σε αυτές τις δύο πόλεις προς το παρόν, αλλά η Walmart έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα αναπτύξει περαιτέρω το πρόγραμμα παράδοσης μέσω drone, για την επέκταση των δοκιμών COVID-19, σύμφωνα με το Mashable.

Δείτε πώς λειτουργεί:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα