Κορονοϊός - Βόρεια Μακεδονία: Σε απομόνωση στα σπίτια τους Ζάεφ και Μίτσκοσκι

Ο αρχηγός του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος στην Βόρεια Μακεδονία, Ζόραν Ζάεφ
Ο αρχηγός του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος στην Βόρεια Μακεδονία, Ζόραν Ζάεφ AP PHOTO/BORIS GRDANOSKI

Οι αρχηγοί των δύο μεγαλυτέρων κομμάτων της Βόρειας Μακεδονίας, Ζάεφ και Μιτσκόσκι είναι υποχρεωμένοι να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους καθώς βρέθηκε πως είχαν έρθει σε επαφή με δημοσιογράφο που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο αρχηγός του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος και πρώην πρωθυπουργός της χώρας Ζόραν Ζάεφ και ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE Χρίστιαν Μίτσκοσκι τέθηκαν σε υποχρεωτική απομόνωση στα σπίτια τους, καθώς είχαν έρθει σε επαφή με δημοσιογράφο που προσβλήθηκε από κορονοϊό.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας της Βόρειας Μακεδονίας Βένκο Φιλίπτσε, οι αρχηγοί των δύο μεγαλύτερων κομμάτων της χώρας τέθηκαν σε περιορισμό, καθώς την περασμένη εβδομάδα είχαν δώσει συνεντεύξεις σε στούντιο τηλεοπτικού σταθμού των Σκοπίων και σε δημοσιογράφο, ο οποίος μετέπειτα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

ADVERTISING

Το διαγνωστικό τεστ στο οποίο υπεβλήθη ο αρχηγός του VMRO-DPMNE ήταν αρνητικό, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα του τεστ στο οποίο υπεβλήθη ο Ζόραν Ζάεφ.

Σημειώνεται πως ο δημοσιογράφος που προσβλήθηκε από κορονοϊό νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Σκοπίων και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19, Βόρεια Μακεδονία
SHARE:

24Media Network