Kristina Lisina: Νεκρή στα 29 της η πορνοστάρ Kris the Foxx

Kristina Lisina: Νεκρή στα 29 της η πορνοστάρ Kris the Foxx
Η Kristina Lisina

Η Kristina Lisina ή Kris the Foxx, "αστέρι" των Pornhub και OnlyFans, φέρεται να έπεσε από τον 22ο όροφο κτιρίου στην Αγία Πετρούπολη.

Νεκρή, σε ηλικία μόλις 29 ετών, βρέθηκε η Kristina Lisina, πορνοστάρ γνωστή ως Kris the Foxx. Η Ρωσίδα, “αστέρι” των Pornhub και OnlyFans, φέρεται να έπεσε από τον 22ο όροφο κτιρίου στην Αγία Πετρούπολη, σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Moskovsky Komsomolets.

Οι έρευνες της αστυνομίας για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη, με το East2West News να αναφέρει ότι το σώμα της βρέθηκε κοντά σε μια κατοικημένη περιοχή στην περιοχή Νέφσκι και στο χέρι της κρατούσε ένα νόμισμα που έγραφε “Είσαι πάντα στην καρδιά μου”.

Κάμερα ασφαλείας φαίνεται να έχουν “πιάσει” τη Lisina να μπαίνει στο κτίριο τρώγοντας πατατάκια ενώ έχει απαθανατιστεί και το άψυχο σώμα της να κείτεται στο έδαφος έξω από το κτίριο.

Ο θάνατός της ανακοινώθηκε από τον φίλο της, ο οποίος ζήτησε από τους “θαυμαστές” της να βοηθήσουν στην οργάνωση της κηδείας της αλλά και στην πληρωμή των σχετικών εξόδων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα