Κυκλώνας Μάικλ: Στους 6 οι νεκροί – Ανάμεσά τους κι ένα παιδί

Κυκλώνας Μάικλ: Στους 6 οι νεκροί – Ανάμεσά τους κι ένα παιδί
Το Μέξικο Μπιτς στη Φλόριντα μετά το πέρασμα του κυκλώνα Μάικλ AP

Τεράστιες οι καταστροφές από τον Μάικλ, που έχει υποβαθμιστεί σε τροπική καταιγίδα. Εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό.

Σε τροπική καταιγίδα με ανέμους 80χλμ/ω έχει υποβαθμιστεί ο Μάικλ, που σαρώνει τις τελευταίες ώρες τις ΗΠΑ, ωστόσο η λίστα με τους νεκρούς ολοένα και μεγαλώνει.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης, τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων ένα παιδί. Ένας 38χρονος άνδρας σκοτώθηκε στο Στέιτσβιλ, στη Βόρεια Καρολίνα όταν ένα μεγάλο δέντρο έπεσε πάνω στο όχημά του σε αυτοκινητόδρομο. Στη Φλόριντα, καταγράφησαν τέσσερις νεκροί ενώ στη Τζόρτζια ένα κορίτσι έχασε τη ζωή του όταν ο άνεμος σήκωσε ένα μεταλλικό στέγαστρο γκαράζ και το πέταξε στο σπίτι του.

Εικόνα από το Πάναμα Σίτι στη Φλόριντα μετά το πέρασμα του κυκλώνα Μάικλ AP

 

Σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα, περίπου 487.000 κτίρια έχουν μείνει χωρίς ηλεκτροδότηση στη Τζόρτζια, τη Φλόριντα, τη Βόρεια και Νότια Καρολίνα και την Αλαμπάμα.

Εικόνα από το Μέξικο Μπιτς στη Φλόριντα μετά το πέρασμα του κυκλώνα Μάικλ AP

 

Ο Μάικλ με έντονες βροχοπτώσεις κινείται πλέον βορειοανατολικά, προς την Βιρτζίνια με τις πλημμύρες να είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος.

Εικόνα από το Μέξικο Μπιτς στη Φλόριντα μετά το πέρασμα του κυκλώνα Μάικλ AP

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα