Κύπρος: Απόπειρα δολοφονίας μπασκετμπολίστα – Η στιγμή της άγριας επίθεσης

Κύπρος: Απόπειρα δολοφονίας μπασκετμπολίστα – Η στιγμή της άγριας επίθεσης
Κόρεϊ Μάνιγκολτ AP Photo/Gregory Payan

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο μπασκετμπολίστας Κόρεϊ Μάνιγκολτ στην Κύπρο. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση. Καρέ - καρέ η επίθεση έξω από κλαμπ.

Βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό του μπασκετμπολίστα Κόρεϊ Μάνιγκολτ στην Κύπρο, κυκλοφόρησε στα social media, δείχνοντας την στιγμή που ο παίκτης της ΑΕΛ δέχεται επίθεση από αριθμό ατόμων.

Όπως αναφέρει το SPORT 24, η άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (21/11) σε γνωστό κλαμπ της Λευκωσίας οδήγησε στο να μεταφερθεί ο αθλητής της ΑΕΛ Λεμεσού, Κόρεϊ Μάνιγκολτ στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Μαζί με τον Κόρεϊ Μάνιγκολτ βρισκόταν και ο συμπαίκτης του, Μπράντον Έιβερετ όπως και η σύντροφος του Μάνιγκολτ οι οποίοι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο κίνδυνο και φέρουν κάποια ελαφρά τραύματα. Την υπόθεση εξετάζουν και οι Αστυνομικές Αρχές.

Η στιγμή της επίθεσης

Καταζητούνται οι δράστες

Ανακοίνωση σε σχέση με καταζητούμενα πρόσωπα σχετικά με υπόθεση απόπειρας φόνου, όπως αναφέρει, εξέδωσε η Αστυνομία της Κύπρου, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του μπασκετμπολίστα της ΑΕΛ Κόρεϊ Μάνιγκολτ, έξω από κλαμπ της Λευκωσίας τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ”Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της 1. Απόπειρας φόνου, 2. Συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, 3. Επίθεσης με πρόκληση Πραγματικής Σωματικής Βλάβης, που διαπράχθηκαν στις 21/11/2021 σε κέντρο νυκτερινής διασκέδασης στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων εξασφαλίστηκε φωτογραφικό υλικό, το οποίο απεικονίζει τρία πρόσωπα, που φέρονται να ενέχονται στη διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η κατάσταση της υγείας του

Εν τω μεταξύ, νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του μπασκετμπολίστα Κόρεϊ Μάνιγκολτ δίνει η ΑΕΛ σε ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση των θεραπόντων γιατρών η κατάσταση της υγείας του καλαθοσφαιριστή μας παραμένει κρίσιμη. Δυστυχώς, η κατάσταση της υγείας του Κόρεϊ δεν είναι εκτός κινδύνου.

“Χρειάζονται περισσότερες ημέρες για να εξαχθούν ασφαλέστερα συμπεράσματα από τους θεράποντες ιατρούς. Ο καλαθοσφαιριστής μας εξακολουθεί να παραμένει διασωληνωμένος και σε καταστολή στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας”.

Τέλος εύχεται δύναμη και κουράγιο στον παίκτη και στους οικείους του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα