Λευκορωσία: Φωτογραφία του Λουκασένκο δαψεύδει τις φήμες για την υγεία του

Λευκορωσία: Φωτογραφία του Λουκασένκο δαψεύδει τις φήμες για την υγεία του
Αλεξάντερ Λουκασένκο Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo / AP IMAGES

Έπειτα από εικασίες για την υγεία του, ο Αλεξάντερ Λουκασένκο πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε κέντρο στρατιωτικής διοίκησης. Η φωτογραφία που δημοσιοποίησε το Pul Pervovo Telegram.

Κρατικό ειδησεογραφικό μέσο ενημέρωσης στη Λευκορωσία δημοσιοποίησε σήμερα, Δευτέρα (15/05), φωτογραφία του προέδρου Αλεξάντερ Λουκασένκο σε αυτό που είπε πως ήταν κέντρο στρατιωτικής διοίκησης στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του σε διάστημα σχεδόν μίας εβδομάδας, έπειτα από εικασίες για την υγεία του 68χρονου ηγέτη.

Το Pul Pervovo Telegram, ένα κρατικό μέσο ενημέρωσης που πληροφορεί για τις δραστηριότητες του Λουκασένκο, ανέφερε πως ο πρόεδρος εργαζόταν σε κεντρική βάση διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας. Στη φωτογραφία φαινόταν να έχει έναν επίδεσμο στο αριστερό του χέρι.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Λουκασένκο ήταν στις 9 Μαΐου σε εκδηλώσεις για την Ημέρα της Νίκης τόσο στη Μόσχα όσο και στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας Μινσκ. Το ότι δεν είχε εμφανιστεί δημόσια από τότε είχε οδηγήσει σε εικασίες, που δεν επιβεβαιώθηκαν επίσημα, σύμφωνα με τις οποίες είχε διακομιστεί σε ιατρικό κέντρο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα