Λεπέν κατά Μαντόνα για φωτογραφία με αγκυλωτό

default image

Έξαλλη η Μαρί Λεπέν με τη Μαντόνα. Η ποπ τραγουδίστρια πρόσθεσε σβάστικα σε φωτογραφία της Γαλλίδας πολιτικού

Ιδιαίτερα οργισμένη φαίνεται πως είναι η Μαρί Λεπέν με τη Μαντόνα, αφού η τελευταία πρόσθεσε τον αγκυλωτό σταυρό σε φωτογραφία της ηγέτιδας του Εθνικού Μετώπου.

Η παραποίηση έγινε κατά τη διάρκεια συναυλίας που έδωσε προ ημερών η Μαντόνα στο Τελ Αβίβ.

Τώρα η Λεπέν απειλεί ότι εάν συμβεί το ίδιο και επί γαλλικού εδάφους – η Μαντόνα έχει προγραμματίσει μεγάλη συναυλία στο Παρίσι στις 14 Ιουλίου, ανήμερα της εθνικής εορτής των Γάλλων -, θα υποβάλει μήνυση εναντίον της τραγουδίστριας.

Αν το επαναλάβει στη Γαλλία, θα την περιμένουμε. Είναι μια παλιά τραγουδίστρια, δεν ξέρει πλέον τι να κάνει για να συζητούν το όνομά της, αφού τα τραγούδια της δεν έχουν πλέον πέραση”, δήλωσε η Λεπέν στο περιοδικό Le Parisien.

Και πρόσθεσε:

“Επί τη ευκαιρία, επέστρεψε άραγε η Μαντόνα τα δύο παιδιά που έκλεψε από την Αφρική; ‘Η μήπως τα αγόρασε ;”. Η αναφορά σχετίζεται με δύο ορφανά παιδιά τα οποία – με συνοπτικές διαδικασίες -, υιοθέτησε η τραγουδίστρια από το Μαλάουι το 2007 και το 2009.

“Όποιος είναι φαν μου δεν μπορεί να υποστηρίζει τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή”, δήλωσε η Μαντόνα στη διάρκεια της συναυλίας όπου προβλήθηκε το επίμαχο βίντεο, το οποίο περιλαμβάνει επίσης εικόνες του προέδρου της Κίνας Χου Τζιντάο, της ακροδεξιάς Αμερικανίδας Σάρα Πέιλιν, του πάπα Βενέδικτου ΙΣτ’ και άλλων.

Ως γνωστόν ο ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου Ζαν-Μαρί Λεπέν, πατέρας της νυν προέδρου, έχει χαρακτηρίσει τους θαλάμους αερίων στα ναζιστικά στρατόπεδα θανάτου “μια λεπτομέρεια της Ιστορίας”. Η Μαρίν Λεπέν επιχειρεί να κρατήσει αποστάσεις από την ακραία ρητορική του πατέρα της, ευελπιστώντας ότι έτσι το κόμμα θα έχει μεγαλύτερα εκλογικά ωφέλη.

Οι ερχόμενες βουλευτικές εκλογές στη Γαλλία διεξάγονται μαζί με τις ελληνικές, στις 17 Ιουνίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα