Λίβανος: Παραιτήθηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος

Λίβανος: Παραιτήθηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος
O υπουργός Περιβάλλοντος του Λιβάνου, Νταμιανός Κατάρ Youtube

"Μπροστά στην τεράστια καταστροφή και σε ένα αποστειρωμένο καθεστώς που έχασε πολλές ευκαιρίες, αποφάσισα να υποβάλω την παραίτησή μου", ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Περιβάλλοντος.

Παραιτήθηκε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος του Λιβάνου από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Χασάν Ντιάμπ, καταγγέλλοντας πως η κυβέρνηση έχασε σειρά ευκαιριών για να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για τη δεύτερη παραίτηση μέλους της λιβανικής κυβέρνησης. Η αποχώρηση του Νταμιανός Κατάρ ακολουθεί την παραίτηση της υπουργού Ενημέρωσης Μανάλ Άμπντελ Σαμάντ νωρίτερα σήμερα, στον απόηχο της πολύνεκρης έκρηξης που συγκλόνισε τη Βηρυτό την περασμένη Τρίτη.

«Μπροστά στην τεράστια καταστροφή (…) και (…) σε ένα αποστειρωμένο καθεστώς που έχασε πολλές ευκαιρίες, (…) αποφάσισα να υποβάλω την παραίτησή μου από την κυβέρνηση», γνωστοποίησε ο Κατάρ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσων.

«Αυτή την περίοδο της οδύνης που ενώνει τους Λιβανέζους, διακρίνω την ελπίδα στην ικανότητα των νέων μας να προωθήσουν έναν νέο Λίβανο, που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους και τα όνειρά τους».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα