Μαρτυρία της Ρεμπέκα Ακλ στο Sport24.gr: “Σείστηκε η Βηρυττός”

Μαρτυρία της Ρεμπέκα Ακλ στο Sport24.gr: “Σείστηκε η Βηρυττός”
Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε την Βηρυττό την Τρίτη 4/8 AP

Η Λιβανέζα παίκτρια μπάσκετ που την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, Ρεμπέκα Ακλ, περιγράφει στο Sport24.gr από τη Βηρυττό τη μεγάλη έκρηξη που συγκλόνισε την πρωτεύουσα του Λιβάνου αφήνοντας δεκαδες νεκρούς.

Νεκρούς, χιλιάδες τραυματίες και τεράστιες καταστροφές έχουν προκαλέσει σε μεγάλο μέρος της Βηρυττού δύο εκρήξεις το απόγευμα της Τρίτης (6/8) με τις εικόνες και τα video να κάνουν το γύρο του κόσμου.

H Ρεμπέκα Ακλ, μίλησε στο Sport24.gr και συγκλονίζει με την περιγραφή της. Η καλύτερη παίκτρια μπάσκετ της χώρας – πέρυσι αγωνίστηκε στις Εσπερίδες, ενω τη νέα σεζόν θα φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ – εξήγησε ότι κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την ισχύ της έκρηξης.

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) Eurokinissi Sports
 

“Συνέβη γύρω στις 18:00 το απόγευμα. Ακούσαμε έναν δυνατό και παράξενο θόρυβο, σείστηκε η πόλη μετά την έκρηξη. Στην αρχή νομίζαμε ότι έγινε μεγάλος σεισμός. Μετά αρχίσαμε να μαθαίνουμε πληροφορίες. Ήμασταν μουδιασμένοι, δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Σύμφωνα με τα media η έκρηξη προήλθε από μια μεγάλη ποσότητα νιτρικού νατρίου και χημικών. Το σπίτι μου βρίσκεται σε απόσταση 7 χλμ. από το λιμάνι της Βηρυττού.

Το νιώσαμε έντονα. Σαν να ήταν πολύ κοντά μας. Όμως δεν υπήρχαν ζημιές στο σπίτι, βρίσκεται 7 χλμ μακριά από το λιμάνι”, είπε στην επικοινωνία της με το Sport24.gr η Ρεμπέκα Ακλ.

Αξίζει να τονιστεί ότι αρκετές πρώην συμπαίκτριές της και άνθρωποι του μπάσκετ από την Ελλαδα ήλθαν αμέσως σε επαφή μαζί της για να μάθουν την κατάσταση. “Είσιαι καλά;”, ήταν η πιο συχνή ερώτηση για να δώσει η Λιβενέζα γκαρντ σε όλους καθησυχαστική απάντηση.  Ήταν πολλά τα μηνύματα συμπαράστασης, γι αυτό και η Ακλ είπε ενα μεγάλο “ευχαριστώ στους Έλληνες για το ενδιαφερον και τη συμπαράσταση”.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version