Ματωμένος γάμος: Εμφανίστηκε πίσω από το ζευγάρι κι άρχισε να πυροβολεί καλεσμένους

Ματωμένος γάμος: Εμφανίστηκε πίσω από το ζευγάρι κι άρχισε να πυροβολεί καλεσμένους

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών και οικογενειακή βεντέτα σε γάμο στη Βραζιλία. Σοκαριστικό βίντεο με τα πλάνα των πυροβολισμών μέσα από την τελετή (Vid)

Με αίμα βάφτηκε γάμος σε εκκλησία της πόλης Limoeiro de Anadia της Βραζιλίας.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε από τη γαμήλια τελετή καταγράφεται ένας εύσωμος άντρας με ριγέ μπλουζάκι να εμφανίζεται πίσω από το ευτυχισμένο ζευγάρι και να ανοίγει πυρ για να εκτελέσει πατέρα και γιο που ήταν μάρτυρες στον γάμο.

Ο δράστης, έχει ταυτοποιηθεί ως Ουμπέρτο Φερέιρα Ντος Σάντος και σκόπευε να σκοτώσει εν ψυχρώ τον 62χρονο Σίσερο Μπαρμπόσα ντα Σίλβα και τον 37χρονο γιο του, Έντμιλσον Μπεζέρρα ντα Σίλβα.

Οι δυο άνδρες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ η κατάστασή τους έχει σταθεροποιηθεί και βρίσκονται εκτός κινδύνου. Η σύζυγος του 62χρονου τραυματίστηκε στο χέρι και διέφυγε και εκείνη τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με το τοπικό Alagoas24Horas, ο ένοπλος ήθελε να πάρει εκδίκηση για την δολοφονία του γιου του. Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν καλεσμένοι, ο δράστης φώναζε πως για το θάνατο του γιου ευθύνεται ο Έντμιλσον Μπεζέρρα ντα Σίλβα και ήθελε να τον εκτελέσει μπροστά στον πατέρα του. Ο Έντμιλσον θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία του γιου του ενόπλου Ντος Σάντος αλλά αφέθηκε ελεύθερος λόγω αμφιβολιών.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, ο δράστης διέφυγε ατάραχος από την εκκλησία και οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα