Miss Universe 2019: Νικήτρια η Ζοζιμπίνι Τούνζι από τη Νότια Αφρική

Miss Universe 2019: Νικήτρια η Ζοζιμπίνι Τούνζι από τη Νότια Αφρική
Η Ζοζιμπίνι Τούνζι από τη Νότια Αφρική. twitter

H πανέμορφη Ζοζιμπίνι Τούνζι από τη Νότια Αφρική “κονταροχτυπήθηκε” με την υποψήφια του Πουέρτο Ρίκο και κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της Miss Universe.

H Ζοζιμπίνι Τούνζι από τη Νότια Αφρική αναδείχθηκε Miss Universe 2019 στον διαγωνισμό ομορφιάς που έγινε το βράδυ της Κυριακής στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Η 26χρονη γυναίκα ήταν ανάμεσα στις υποψήφιες που διεκδικούσαν τον τίτλο κι έφτασε στον τελικό έχοντας απέναντί της της συνυποψήφιά της από το Πουέρτο Ρίκο Μάντισον Άντερσον.

Αυτό που έκρινε την νικήτρια ήταν οι απαντήσεις που έδωσε κάθε μια στην ερώτηση γιατί να φορέσει το στέμμα στο κεφάλι της.

«Μεγάλωσα σε έναν κόσμο όπου μια γυναίκα όπως εγώ – με το χρώμα του δέρματός μου και το στυλ των μαλλιών μου – δεν θεωρήθηκε ποτέ όμορφη. Νομίζψ πως ήρθε η ώρα αυτό να σταματήσει σήμερα. Θέλω τα παιδιά να κοιτάζουν το πρόσωπό μου και θέλω να δουν το πρόσωπό τους να καθρεφτίζεται στο δικό μου” είπε η Τούνζι.

Όταν δε, ρωτήθηκε για το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να διδαχθούν τα νέα κορίτσια, απάντησε:
“Η ηγεσία. Είναι κάτι που λείπει απο τα κορίτσια και τις γυναίκες εδώ και πολύ καιρό. Όχι γιατί δεν θέλουμε αλλά επειδή οι κοινωνία μας είχε βάλει ταμπέλες. Είμαστε τα πιο δυνατά πλάσματα του κόσμου και θα έπρεπε να μας δίνεται μια ευκαιρία.Αυτό πρέπει να διδάξουμε στα νέα κορίτσια. Να διεκδικήσουν τον χώρο τους. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να παίρνεις χώρο στην κοινωνία και να εδραιώνεις τον εαυτό σου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version