Ξανά υποψήφιος ο Μπαράκ Ομπάμα

default image

Την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του 2012 στις ΗΠΑ ανακοίνωσε μέσω του διαδικτύου ο Μπαράκ Ομπάμα. Το μήνυμα στους ψηφοφόρους και η οικονομική ενίσχυση. Δείτε το βίντεο (Vid)

O πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ανακοίνωσε στο διαδίκτυο ότι θα είναι ξανά υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2012.

Στην ιστοσελίδα του αναρτήθηκε βίντεο, που δείχνει τους συνεργάτες του έτοιμους για τη νέα μεγάλη μάχη, ενώ ήδη έχουν αποσταλεί τα σχετικά e-mails στους υποστηρικτές του.

Ο Μπαράκ Ομπάμα στο μήνυμά του αναφέρει ότι το επιτελείο του δεν πιστεύει στις ακριβές διαφημιστικές καμπάνιες και προσθέτει ότι υπέβαλε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την υποψηφιότητά του στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή , γεγονός που τού επιτρέπει να συγκεντρώσει χρήματα από τους υποστηρικτές του.

Πάντως όπως και στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, αναμένεται να συγκεντρωθεί ποσό ρεκόρ, από τα λόμπι και τους επιχειρηματίες που θα στηρίξουν τον νυν πρόεδρο και είναι πιθανό να ξεπεράσει και το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Στην ιστοσελίδα του Μπαράκ Ομπάμα (δείτε εδώ ) ανακοινώθηκε επίσης ότι έχουν ανοίξει τα εκλογικά κέντρα και γίνεται έκκληση στους ψηφοφόρους να κινητοποιηθούν και να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια, που θα οδηγήσει σε μια ακόμα μεγάλη νίκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα