Μπόρις Τζόνσον: Ο πατέρας του, Στάνλεϊ, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από δύο γυναίκες

Μπόρις Τζόνσον: Ο πατέρας του, Στάνλεϊ, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από δύο γυναίκες
Jane Barlow/PA

Δύο γυναίκες κατηγορούν τον Στάνλεϊ Τζόνσουν για σεξουαλική παρενόχληση. Τι απαντά ο ίδιος.

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορούν δύο γυναίκες τον πατέρα του Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ. Συγκεκριμένα, η βουλευτής Caroline Nokes και η δημοσιογράφος, Αilbhe Rea, κατηγορούν τον Στάνλεϊ Τζόνσον ότι στο παρελθόν τις είχε θωπεύσει πιάνοντάς τους τα οπίσθια.

Η βουλευτής των Τόρις, Caroline Nokes, ισχυρίστηκε στο Sky News ότι ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον σε συνέδριο των συντηρητικών το 2003 στο Μπλάκπουλ, της έπιασε τα οπίσθια πολύ δυνατά λέγοντάς της «ω, έχει υπέροχα οπίσθια».

Η ίδια πλέον είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικών και Ισότητας και, με αφορμή τη νέα της ιδιότητα, βρήκε το θάρρος να περιγράψει τη δική της παρενόχληση και μάλιστα, από τον πατέρα του ηγέτη του συντηρητικού κόμματος στο οποίο ήταν βουλευτή.

Από τη μεριά του, ο Στάνλεϊ Τζόνσον σε ερώτηση δημοσιογράφου για το περιστατικό απάντησε: «Δεν θυμάμαι καθόλου την Κάρολαϊν Νόουκς – αλλά ορίστε…» και πρόσθεσε «καμία απάντηση… καλή τύχη και ευχαριστώ».

Ωστόσο, δημοσίευμα της Dailymail αναφέρει ότι ακόμη μία ακόμη κατηγόρησε τον Τζόνσον ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η δημοσιογράφος του New Statesman, Αilbhe Rea, ισχυρίστηκε πως την είχε αρπάξει με προκλητικό και ανάρμοστο τρόπο: “Ο Στάνλεϊ Τζόνσον με έπιασε επίσης σε ένα πάρτι σε συνέδριο των Συντηρητικών το 2019. Είμαι ευγνώμων στην Κάρολαιν Νόουκς που μίλησε για κάτι που κανένας από εμάς δεν θα έπρεπε να ανεχτεί, ιδίως από τον πατέρα του πρωθυπουργού”.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Ντέμιαν Χιντς, αρμόδιος για την ασφάλεια είπε ότι θα διεξαχθεί έρευνα για τους ισχυρισμούς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα