Μυστήριο με πτήση από Μπαχρέιν για Αθήνα: Προσγειώθηκε εκτάκτως στη Βαγδάτη – “Μας πήραν διαβατήρια” λέει επιβάτης στο NEWS 24/7

Μυστήριο με πτήση από Μπαχρέιν για Αθήνα: Προσγειώθηκε εκτάκτως στη Βαγδάτη – “Μας πήραν διαβατήρια” λέει επιβάτης στο NEWS 24/7
Από το εσωτερικό του αεροσκάφους NEWS 24/7

Η πτήση από το Μπαχρέιν με προορισμό την Αθήνα, εκτράπηκε στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης και βρίσκεται εκεί για τουλάχιστον 4 ώρες. Τι δήλωσε στο NEWS24/7 επιβάτης.

Προβληματισμό έχει προκαλέσει η εκτροπή πτήσης από το Μπαχρέιν, με προορισμό την Αθήνα.

Η πτήση GF41 της Gulf Air, ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης από το Μπαχρέιν με προορισμό την Αθήνα. Ωστόσο, για άγνωστους ακόμη λόγους, και ενώ η πτήση βρισκόταν σε εξέλιξη, ο πιλότος του αεροσκάφους κήρυξε έκτακτη ανάγκη και το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης.

Το NEWS 24/7 επικοινώνησε με επιβάτη του αεροσκάφους, ο οποίος και μετέδωσε ότι βρίσκονται στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης εδώ και 4 ώρες, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση, παρά μόνο ότι πρόκειται για τεχνικό ζήτημα.

“Η πτήση καθυστέρησε να αναχωρήσει και μετά από περίπου 2 ώρες στον αέρα, ο πιλότος ακούστηκε από τα ηχεία να λέει: ‘ Cabin crew prepare for emergency descending’. Προσγειωθήκαμε έκτακτα στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης και περιμένουμε εδώ, ακριβώς 4 ώρες”, δήλωσε στο NEWS 24/7 ο επιβάτης της πτήσης.

NEWS 24/7

Πριν λίγο ζητήθηκε από τους επιβάτες να κατέβουν από το αεροπλάνο και να μεταφερθούν στον εσωτερικό χώρο του αεροδρομίου. Αυτό που προκαλεί εντύπωση ωστόσο, είναι το γεγονός ότι, όπως μας μετέφερε ο επιβάτης της πτήσης, πήραν από τον κόσμο τα διαβατήριά τους.

Από το εσωτερικό του αεροσκάφους NEWS 24/7


“Δύο ένστολοι μάς ζήτησαν τα διαβατήρια, τα έβαλαν σε μια σακούλα και δεν μας είπαν τι θα τα κάνουν, αν θα μας τα επιστρέψουν ή κάτι άλλο. Πέρα από κουραστικό, όλο αυτό είναι και λίγο τρομακτικό, λόγω και της χώρας στην οποία βρισκόμαστε”, πρόσθεσε ο επιβάτης.

Στη συνέχεια, κι ενώ απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος, οι επιβάτες μεταφέρθηκαν όλοι σε χώρο εντός του αεροδρομίου, χωρίς διαβατήρια και χωρίς την παραμικρή ενημέρωση για το τι έχει συμβεί.

NEWS 24/7

Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για βλάβη του αεροσκάφους και οι επιβάτες αναμένουν να σταλεί άλλο από το Μπαχρέιν, για να ξεκινήσει εκ νέου η πτήση και να καταλήξει αισίως στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα