Μυστήριο με θάνατο νεαρής Κύπριας στο Μπρισμπέιν – Οι έρευνες της αστυνομίας

Μυστήριο με θάνατο νεαρής Κύπριας στο Μπρισμπέιν – Οι έρευνες της αστυνομίας
Η νεαρή Κύπρια που πέθανε στο Μπρισμπέιν Printscreen από Glomex

Η αστυνομία της Αυστραλίας έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα και προκρίνει το σενάριο του φόνου. Επίσης, απευθύνει δημόσια έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να το καταθέσει, για να εξιχνιαστεί άμεσα η υπόθεση.

Ως πιθανή δολοφονία αντιμετωπίζουν οι αυστραλιανές αρχές τον θάνατο νεαρής Κύπριας που εντοπίστηκε νεκρή σε πάρκο του Μπρισμπέιν.

Η αστυνομία έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα και απευθύνει δημόσια έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να το καταθέσει, για να εξιχνιαστεί άμεσα η υπόθεση.

Η ζωή της Ιόλης Χατζηηλία ξεκίνησε πριν από 26 χρόνια στην Κύπρο και τελείωσε με τραγικό και μυστηριώδη τρόπο σε πάρκο στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια με τον πατέρα της.

Ο ξαφνικός θάνατος της, κατά τα άλλα υγιούς κοπέλας από την Κύπρο, εγείρει πολλά ερωτηματικά.

Η αστυνομία, πάντως, προκρίνει το σενάριο της δολοφονικής ενέργειας, καθώς τα ρούχα της άτυχης Ιόλης ήταν σκισμένα, αιμορραγούσε, ενώ στο σώμα της έφερε ανεξήγητες μελανιές.

Μετά τον θάνατο της μητέρας η 26χρονη ήρθε να μείνει με τον Αυστραλιανό πατέρα της στο Μπρισμπέιν, ενώ τα τρία αδέλφια της μένουν στην Κύπρο.

Ο πατέρας της θα καταθέσει τώρα στην αστυνομία. Οι αρχές κάνουν έκκληση στους πολίτες να καταθέσουν όποια περίεργη δραστηριότητα είδαν από το βράδυ της περασμένης Τρίτης μέχρι την Τετάρτη το πρωί σε δύο σταθμούς μετρό κοντά στο πάρκο Καλίνγκα, όπου εντοπίστηκε το πτώμα της Ιόλης

“Δεν γνωρίζουμε πώς η Ιόλη ήρθε στο πάρκο. Με ποιον ήταν και πώς πήγε εκεί”, δήλωσε ο Τιμ Τρεσαίζ, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κουινσλαντ.

Για την ώρα η αστυνομία δεν έχει κάποιο ύποπτο στο “κάδρο” της και η έρευνα συνεχίζεται για τον μόλις δεύτερο φόνο που έχει γίνει στην περιοχή τα τελευταία 5 χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα